28 / 04 / 2024

kentsel dönüşümde kartal

kentsel dönüşümde kartal

Kartal kentsel dönüşümle zenginleşecek. Başkan Altınok Öz, yapılan çalışmaların genel bir değerlendiımesini yaparken yeni yılda yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Kartal'ın zenginliğinin ortaya çıkacağını vurguladı

Kentsel dönüşümde Kartal modeli!

Kartal Belediyesi tarafından, 'Dönüşümde Kartal Modeli' ile yerinde dönüşüm çalışmaları başladı. Yıkım töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, dönüşüm konusunda bakanlığın kendilerini örnek gösterdiğini ifade etti.

Altınok Öz: Kartal deprem ve kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü çalışmalarına devam ediyor. Kanal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok diye konuştu.

Altınok Öz: Deprem ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor. Kartal Belediyesi kentsel ve deprem dönüşümü konusunda öncü olmaya devam ediyor. Altınok Öz, ‘Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok’ dedi.

Kartal kentsel dönüşümde öncü!

Kartal Afyon Kale Spor Derneği'ni ziyaret eden Ömer Fethi Gürer, yerinde dönüşüm, deprem dönüşümü ve kentsel dönüşümde Kartal Belediyesi'nin öncü olduğunu da belirtti.

Daniel Libeskind: Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı!

Dünyanın en ünlü 3 mimarından biri olan Daniel Libeskind, Metsan İnşaat’ın İstanbul Kartal projesine imza attı. İstanbul’u çok sevdiğini söyleyen ünlü mimar: "Kentsel dönüşümde tarihi doku korunmalı" dedi...

Kentsel dönüşümde ruhsatsız binaların durumu!

Kentsel Dönüşüm Kanunu gereğince, riskli alanlarda yer alan ve risk raporu alınan binalar yıkılarak, yerine yeni kanun ve yönetmeliklere uygun binalar inşa ediliyor. Peki, kentsel dönüşümde ruhsatsız binaların durumu nedir?

Hükümet kentsel dönüşümde ısrarlı!

Hükümet kentsel dönüşümde ısrarlı. Hükümetin 2015 programında yer alan bilgilere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca uygulanan kentsel dönüşüm kanunu kapsamındaki çalışmalar için şimdiye kadar 1,5 milyar lira harcandı.

Kentsel dönüşümde ilk adım planlama!

Yapılaşmanın hızlı bir şekilde gerçekleştiği Türkiye'de, çarpık kentleşmenin de neden olduğu sorunlar şehir planlarının önemini de gözler önüne seriyor. Kentsel dönüşümde ilk adım planlama olmalı.

Dönüşümde Kartal Modeli örnek alınan proje oldu!

Dönüşümde Kartal Modeli örnek alınan proje oldu. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün 2009 yılında seçim bildirgesine koyarak, öngörüsüyle uygulamaya soktuğu ‘dönüşüm’ ilçede hızla devam ediyor.

Kentsel dönüşümde halkın rızası alınmalı!

Kentsel dönüşümde halkın rızası alınmalı. MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocam az. Mersin'de kentsel anlamda geri kalmış bölgelerin kentsel dönüşüm kapsamında re vize edilmesini onayladıklarını belirtti.

İmar hakkı transferi kentsel dönüşümde nasıl olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar haklarında "transfer" uygulaması geliştiriliyor. Peki, imar hakkı transferi kentsel dönüşümde nasıl olacak? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar...

Kentsel dönüşümde imar hakkı transferi!

İmar hakkı transferi, vatandaşların dere yatağı veya fay hattı gibi yapılaşmaya izin verilmeyen yerdeki imar hakkını yapılaşma izni olan bir alana taşıyabilme hakkına deniyor. Peki, kentsel dönüşümde imar hakkı transferi nasıl olur?

Kentsel dönüşümde devrim gibi adım!

Kentsel dönüşümde devrim gibi adım geliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmak için kentsel dönüşüme imar hakkı transferi getiriliyor.

kentsel dönüşümde kartal Haberi

kentsel dönüşümde kartal

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok OzKartal'da 5 yılda görülen değişimi masaya yatırdı. Başkan Oz, yapılan çalışmaların genel bir değerlendiımesini yaparken yeni yılda yapılacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Kartal'ın zenginliğinin ortaya çıkacağını vurguladı Haber Merkezi Kartal'da dönüşümün, sosyal ve kültürel zenginliği öne çıkaracağını belirten Başkan Altınok Öz, Kartal'da yapısal değişimin yanında belediye hizmetleri ile başlayan yeni "Kartal Modeli' uygulamasında, her birimin daha çağdaş ve gelişen bir Kartal düşüncesi ile çalışmalarını istedi. 

Kartal'ı seviyorum Başkan Öz. göreve geldiğinden bu yana 6 yıl geçtiğini hatırlatarak "Başkan olduğum 6 yıl boyunca hiçbir zaman halkın istemediği bir uygulamaya imza atmayacağım dedim. 22 yıl süren hekimlik hayatım boyunca Kartal için kurduğum hayalleri uygularken halkımızın isteklerinden vazgeçmeyerek çalıştım" diye konuştu. 'Kartal'ı seviyorum' sloganıyla yola çıktıklannın altını çizen...