29 / 04 / 2024

kentsel dönüşümdeki fırsatlar

kentsel dönüşümdeki fırsatlar

DenizBank Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini anlattı.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı satıyor! Arsa alacaklara yüzde 20 indirim fırsatı! 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 48 ildeki 1.069 arsayı peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte arsa satışı ile ilgili merak edilen her şey...

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür?

Akcan Proje Yönetimi Genel Müdürü Mehmet Murat Akıncı, kentsel dönüşümdeki güven sorunlarını ve bu sorunların nasıl aşılacağını kaleme aldı. Peki kentsel dönüşümde güven sorunu nasıl çözülür? İşte o sorunun yanıtı...

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde son dakika! Çatı davası görüldü! 

İstanbul Tozkoparan'daki kentsel dönüşüm kapsamında mağdur olan vatandaşların davasında bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o gelişme ve Tozkoparan kentsel dönüşümdeki son durum...

Kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

Kentsel dönüşümde riskli yapısını yıkarak yenileyenler avantajlı kredi fırsatlarından faydalanmak istiyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi veren bankalar 2022 hangileri? İşte banka listesi...

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

Kentsel dönüşüm yalıtım uygulamaları için önemli bir fırsat!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Emrullah Eruslu, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ nedeniyle yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşümün yalıtımı uygulamaları için önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Kentsel dönüşümde hangi avantajlar bulunuyor?

“Türkiye’nin her yerinde kentsel dönüşüm” hedefiyle 2012 yılında start verilen kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Türkiye'nin kentsel dönüşümdeki son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kentsel dönüşüm projeleri Türkiye için fırsat olabilir!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm projeleri, depremsellik, yapı stokumuzun eskimiş olması ülke için bir taraftan tehdit olabilirken tersine fırsat da olabilir. İnşaata dayalı güçlü bir sanayimiz var." dedi.

kentsel dönüşümdeki fırsatlar Haberi

kentsel dönüşümdeki fırsatlar

Müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi hizmetleri ile sektöründe farklılaşmayı hedefleyen DenizBank, ticari sorumluluklarının yanı sıra taşıdığı toplumsal sorumluluk çerçevesinde kentsel ve köysel dönüşümde de çalışmalar gerçekleştiriyor.


Bu kapsamda gazetemizin sorularını yanıtlayan Bayburt Şube Müdürü Ahmet Tarhan, gerek deprem felaketinin ardından 6306 sayılı kanuna eklenmesi gündemde olan maddelerin getirdiği haklar gerekse de köysel dönüşüm kapsamında sağlanan hizmetler konusunda bilgi paylaşımında bulundu. Şube Müdürü Ahmet Tarhan, söz konusu maddenin yasalaşması ile hak sahiplerinin kendi imkânları ile yıktırdıkları orta ve ağırlı hasarlı binaların da kentsel dönüşüm kapsamında kabul edileceğini ve bu durumdaki vatandaşlara sağlayacağı avantajları bulunduğunu belirtti.


“Yeni evlerin teslimine kadar müşterimizin yanındayız”

Ahmet Tarhan, kentsel ve köysel dönüşüm projelerinde DenizBank’ı tercih edecek tüketicilere birçok avantaj sunduklarının altını çizerek şöyle devam etti; “DenizBank olarak kentsel dönüşüm...