27 / 04 / 2024

kentsel dönüşümle ilgili basın toplantıları

kentsel dönüşümle ilgili basın toplantıları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin onur konuşmacısı olarak teşrif edeceği “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler” konulu toplantı 23 Ocak'ta saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

13 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşümle kaçak yapılaşmanın önüne geçiliyor ve depreme dayanıklı olmayan, ekonomik ömrünü doldurmuş binalar yeniden yapılıyor. İşte kentsel dönüşümle ilgili her şey...

Depreme karşı güvenli yapılara kentsel dönüşümle kavuşabiliriz!

GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Topraklarının büyük bir bölümü deprem kuşağında yer alan Türkiye’de, depreme hazırlıklı olmamız için kentsel dönüşüm tek çare. İçinde bulunduğumuz süreçte güvenli ve sağlıklı yapılara hızla kavuşmamız kentsel dönüşümle mümkün" diye konuştu...

Necip Nasır: İzmir kentsel dönüşümle yenilenmeli!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, birinci derece deprem bölgesi arasında bulunan İzmir'in kentsel dönüşümle yenilenmesi gerektiğini söyledi.

İnsan merkezli kentsel dönüşümle marka şehirler inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "İnsan merkezli bir kentsel dönüşümle; afetlere hazır, kimlikli, kişilikli, engelli dostu marka şehirleri inşa etmek istiyoruz." diye konuştu...

Bakırköy kentsel dönüşüm planları cuma günü İBB’ye gidiyor! 

Bakırköy Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısına gelen vatandaşlar kentsel dönüşümle ilgili sorularını meclis üyelerine ilettiler. Belediye Başkan Yardımcısı, İBB ve Belediye Meclis Üyesi Cavit Ganiç, planların cuma günü yapılacak toplantıda oy birliği ile İBB’ye gideceğini aktardı..

Kentsel dönüşümle daha güvenli evler yapılıyor!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, kentsel dönüşümle güvenliğin yanı sıra daha modern görünümlü ve daha kaliteli hizmetlerin sunulduğu konutların inşa edildiğini söyledi.

Bursa'yı kentsel dönüşümde neler bekliyor?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşümle ilgili yaptığı değişiklikleri İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak değerlendirdi. 

Kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili bugünkü Resmi Gazete'de yeni yönetmelik yayımlandığını belirterek, "Artık bu yönetmelik çerçevesinde, kentsel dönüşüm inşaatlarında yeterli olan firmalar iş yapabilecek'' dedi.

Kağıthane'de kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, "Bu alanla ilgili kısa vadede boşlatılan 24 bina ile birlikte mevcutta yarım kalan kentsel dönüşümle bir projelendirme yapacağız" dedi...

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

Kentsel dönüşümde yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kentsel dönüşümle ilgili bu kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. 2023 yılına kadar hedefimiz 250 bin sosyal konut projesini yapmak." ifadelerini kullandı.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşüm benim işim!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm benim işim. Bu fakir kardeşiniz kentsel dönüşümle ilgili yasaları hazırlayanların başında geliyor. Bu benim uzmanlık alanım'' diye konuştu.

kentsel dönüşümle ilgili basın toplantıları Haberi

kentsel dönüşümle ilgili basın toplantıları

İnşaat sektörü; Türkiye’nin büyüme, Dünya ile rekabet ve AB ile tam üyelik hedefleri doğrultusunda daha fazla üretim ve istihdam için bugüne kadar olduğu gibi 2015 yılında da Türk ekonomisinin lokomotif sektörü olmaya ve önemini korumaya devam edecek.


Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu tarafından sektörü değerlendirmek, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentileri ortaya koymak amacıyla düzenlenen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin onur konuşmacısı olarak teşrif edeceği  “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler” konulu toplantı 23 Ocak'ta saat 12:30'da...