03 / 05 / 2024

kentsel dönüşümün türkiyeye maliyeti ne kadar

kentsel dönüşümün türkiyeye maliyeti ne kadar

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) 'Kentsel Dönüşüm ve Uygulamaları' konulu seminer düzenlendi. SATSO Yönetim Kurulu üyesi Fatma Aygün Kahya, kentsel dönüşüm uygulamasının doğru anlaşılmasının önemine değindi...

Düzce Akçakoca kentsel dönüşüm projesi tanıtılıyor!

Akçakoca Cumhuriyet meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak olan kentsel dönüşüm projesi vatandaşlara tanıtılıyor.

Hatay'da Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi!

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez’in ev sahipliğinde Hatay Barosu ve TBB’nin işbirliğinde Antakya Savon Otel’de Kamulaştırma Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Semineri düzenlendi.

Antalya kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Türkiye’nin en büyük ve en sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Antalya’da start alıyor. 1.5 milyon metrekare arazide başlatılan dönüşüm çalışmalarında 3 bin 200 hak sahibiyle anlaşma sağlandı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı’na katılan Altensis Kurucu Ortağı Emre Ilıcalı, Türkiye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kazandığını belirtti.

Bursa Yıldırımlı gençler kentsel dönüşümü tartıştı!

Bursa Yıldırım Belediyesi, İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile ‘Molla Yegân Liselerarası Münazara Turnuvası’ tertipledi. Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde düzenlenen münazara yarışmasında gençler kentsel dönüşümü tartıştı.

Yöryapı kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştı!

Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, Türkiye’de oturulamaz durumdaki 6,5 milyon konutun kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yenilenmesinin bir fırsat olduğunu dile getirdi.

Kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı!

Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı bugün gerçekleşti. 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı.

Türkiye'de kentsel dönüşüm söylemleri el üstünde tutuluyor!

Bursa Gazetesi köşe yazarı olan Makbule Karabulut bugünkü yazısında kentsel dönüşüm ve Türkiye'deki sürecini anlattı. Karabulut, Türkiye'de kentsel dönüşüm söylemleri el üstünde tutulduğunu belirtti.

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi tanıtılacak!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm İstişare ve proje tanıtım toplantısı için tüm işadamlarına ve müteahhitlere çağrıda bulunuldu. Bingöl TSO, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nun oluşturulduğunu bildirdi.

Ümraniye'deki kentsel dönüşüm Türkiye'ye örnek oldu!

İstanbul'un en başarılı belediye başkanları anketi sonuçlandı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Anadolu Yakası'nın birincisi seçildi. Belediye-vatandaş işbirliğiyle ilçede kentsel dönüşümü şimdiden tamamlayarak Türkiye'ye örnek oldu.

Kentsel dönüşümün asıl gayesi riskli binaları sağlamlaştırmaktır!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında örnek daireyi gezerek bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün asıl gayesinin deprem bölgesinde olan riskli binaları sağlamlaştırmak olduğunu söyledi.

İKÇÜ'de Türkiye'deki kentsel dönüşüm ve deprem hakkında bilgi verildi!

İKÇÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Salih Yılmaz, Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmaları ve depreme karşı binaları güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşümün kaynağı yurtdışı tanıtımları!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yurt çapında hayata geçirilecek bir kampanya, ülke tanıtımı ve lobi çalışmaları sayesinde kazanılacak paranın kentsel dönüşüme büyük bir kaynak oluşturabileceğini söyledi.

kentsel dönüşümün türkiyeye maliyeti ne kadar Haberi

kentsel dönüşümün türkiyeye maliyeti ne kadar


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) 'Kentsel Dönüşüm ve Uygulamaları' konulu seminer düzenlendi.


SATSO 34.Meslek Komitesi organizasyonuyla SATSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen seminere SATSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün Kahya, Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, SATSO Meclis Üyesi ve Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş ve sektör temsilcisi firma yetkilileri katıldı.


SATSO Yönetim Kurulu üyesi Fatma Aygün Kahya, kentsel dönüşüm uygulamasının doğru anlaşılması ve doğru uygulanmasının önemine değinerek "Deprem riski taşıyan ayrıca buna bağlı olarak niteliksiz yapı stoğuna sahip olan ülkemizi çok ilgilendiren, gelecek 20 yıl içerisinde ekonomimizin lokomotifi olacağı görünen kentsel dönüşümün tam olarak algılanması için bu semineri düzenledik. Arsa sahiplerinden kat maliklerine inşaat sektöründen inşaat malzemeleri sektörüne ve finans sektörünü de yakından ilgilendiren kentsel dönüşüm ile ilgili yapılması gerekenler,...