29 / 04 / 2024

Kentsel Hizmetler eyg

Kentsel Hizmetler eyg

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, yeni projeleri bünyesine katarak cirosunu artırmayı hedefliyor.

Zehra Zümrüt Selçuk: Kentsel dönüşümde hiçbir vatandaşımız yerinden edilmedi!

TBMM Genel Kurulu 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi görüşmelerinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, İstanbul'daki kentsel dönüşüm hakkında çıkan eleştirileri yanıtladı. 

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hane Kentsel Mimari Hizmetler Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayram tarafından kuruldu.

Kentsel Hizmetler, yeni projelerle büyüyor!

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, yeni projeleri bünyesine katarak cirosunu artırmayı hedefliyor.

Belediyelerin başarı kriterlerinde kentsel dönüşümün payı büyük!

Belediyelerin başarı kriterlerinde hangi faktörler projeler, hizmetler rol oynuyor? Bu anlamda öne çıkan hizmetler arasında; sağlık, eğitim, sosyal yardımlar, yeşil alan ve park yapımı, kentsel dönüşüm başta geliyor...

Ankara Kentsel Estetik Çalıştayı gerçekleşti!

Türkiye İMSAD ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, Kentsel Estetik Çalıştayı Ankara İlbank tesislerinde gerçekleştirildi.

DenizBank İTÜ ile kentsel dönüşümde işbirliği yapıyor!

Sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetler ile sektöründe farklılaşan DenizBank, İstanbul Ticaret Üniversitesi ile ‘Kentsel Dönüşüm’ alanında işbirliği gerçekleştiriyor.

Zağnos Vadisi kentsel dönüşümünde 3. etap çalışmaları devam ediyor!

Zağnos Vadisi’ni inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. “Trabzon’da çok güzel hizmetler yapıldı” diyen vatandaşlar yapılan çalışmalar için Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

EYG Grup Kent'Sell ile Türkiye'nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuracak!

Gayrimenkul sektöründe müşteri odaklı çözümler üretmek ve ‘Herkesten bir fazlasını yapmak’ misyonuyla 2014 yılı başında kurulan EYG Grup, bünyesindeki Kentsel Hizmetler A.Ş. yeni markası ‘Kent’Sell’ ile sektörü yeni bir iş modeliyle tanıştıracak.

Altındağ kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Altındağ' ın çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projelerine imza atan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlar, Belediye' nin yaptığı hizmetler ve de yatırımlar değerlendirdi.

Sinpaş, Kentsel Hizmetler A.Ş. ile yüksek aidata son veriyor!

Markalı konut projelerinde site aidatlarının yüksek olabileceği algısı, bu konutlardan ev sahibi olmak isteyenlerin gözünü korkutuyor

Kentsel yenilemenin amacı nedir

Bu günlerde kentsel dönüşüm, kentsel yenileme olarak adlandırılan çoğu uygulama; hazineye ait boş ve az yapılaşmış işgalli alanlara el atmanın, yüksek yoğunluklu yerleşim yerleri oluşturmanın bir aracına dönüşmüştür

Kentsel dönüşüme TOKİ dahil edilmeli!

Kentsel dönüşümün, gecekonduların ve kuralsız yapıların yıkılıp yerlerine yenilerinin yapılması olarak anlaşıldığını dile getiren Aktürk Yapı Genel Müdürü İsmet Ergül, bu mekansal dönüşüm yanlışlığına dikkat çekti

Terrace Feriköy, kentsel dönüşüm projelerinin öncüsü olacak

İnanlar İnşaat, bu ay sonunda Terrace Feri projesini satışa sunacak. İnşaat aşamasında olan Terrace Feriköy, kentsel dönüşüm projelerinin de öncüsü olacak...

Kentsel Hizmetler eyg Haberi

Kentsel Hizmetler eyg

1997 yılında Sinpaş sitelerini yönetmek üzere iştirak olarak kurulan Kentsel Hizmetler, EYG Grup çatısı altında faaliyetlerini sürdürüyor. Bugün 17 projede 863 direkt ve dolaylı çalışanıyla yaşam ve iş mekanlarının ihtiyaç duyacağı yönetim hizmetlerini sunan şirket, işletme projesi hazırlanmasından insan kaynakları yönetimine, teknik, güvenlik, peyzaj, temizlik ve mali denetimden kat mülkiyeti kanunu çerçevesinde hukuki danışmanlığa kadar geniş bir yelpazede çalışıyor.

Kentsel Hizmetler Genel Müdürü Mustafa Altunalan, "Akasya Acıbadem, Aqua City 1, Bursa Modern, Divan Residence, Egeboyu, Rumeli Konakları, Spradon Evler, Istwest gibi sitelerde 34 bin kişiye hizmet veriyoruz. Geçen yıl 41 milyon TL ciroya ulaştık. Bu yıl da yeni projeleri bünyemize katarak ciromuzu artırmayı hedefliyoruz."...