17 / 05 / 2024

kentsel tasarımcı Özgür Okçu

kentsel tasarımcı Özgür Okçu

Yüksek Mimar ve Kentsel Tasarımcı Özgür Okçu kimdir? Özgür Okçu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Özgür Okçu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Özgür Okçu...

Özgür Karabat konut piyasasında hareketlenmeyi değerlendirdi: Kimler konut zengini oluyor?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat, TÜİK'in açıkladığı konut satışı verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki kimler konut zengini oluyor? İşte Özgür Karabat'ın o paylaşımı...

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

Özgür Demirtaş yatırımcıları uyardı! Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmaz!

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını euro ve dolardan yana kullanıyor. Yatırımcılar paralarını katladıklarını düşünürken ekonomist Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. 

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Özgür Demirtaş'tan borsa açıklaması: Küçük yatırımcıları incittiler!

Borsadaki hareketliliğe dikkat çeken Prof. Dr. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabı X'ten ''Küçük yatırımcıları incittiler!'' açıklaması yaptı. Paylaşımının altına yapılan yorumlar ise tansiyonun yükselmesine neden oldu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Özgür Demirtaş Borsa'da parası olanları uyardı! Yatırımcılar bu habere dikkat

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Genel Seçimlerden sonra Profesör Özgür Demirtaş, genel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında Borsa İstanbul'da meydana gelen ve büyük kayıpla alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Karabat, Borsa’daki büyük vurgunu anlattı!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat küçük yatırımcının sermayesinin kasti eritildiğini iddia etti.

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Özgür Kaan Alioğlu, ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye’de ve ihracat yaptığı altı kıtadaki 75’in üzerinde ülkede yalıtım sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan ODE Yalıtım’ın yeni Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kaan Alioğlu oldu. 

Bursa Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi görücüye çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon çalışmalarından biri olarak hayata geçirilecek ‘Hanlar Bölgesi ve Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi’ yarışmasına katılan 35 proje, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendiriliyor.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

kentsel tasarımcı Özgür Okçu Haberi

kentsel tasarımcı Özgür Okçu

Özgür Okçu kimdir?

Özgür Okçu, 1978 yılında Münih’te doğdu. 1987 yılından beri İzmir'de yaşıyor. 2000 senesinde D.E.Ü. Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.


D.E.Ü Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Şehir Plancısı unvanı aldı. 


Kavuklar İnşaat bünyesinde üç yıla yakın İnşaat Genel Koordinatörlüğü görevini sürdürdükten sonra MEGARON YAPI şirketini kurdu.


Akademik Yayınlar

• İzmir’in Depremselliği­ Jeolojik Yapılanmalar Işığında Yerleşim İlkeleri ve Bu Bağlamda Afet Yönetimi Çerçevesinde İzmir İçin Bir Model Önerisi (2004)

• Pekin Örneğinin Kentsel Oluşum Açısından Değerlendirilmesi (2004)

• Mavişehir Emlak Bankası Konutlarının İzmir’in Depremselliği Açısından Değerlendirilmesi (2003)


İLETİŞİM

Megaron Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taah. Hiz. Ltd. Şti.

Adres : Cumhuriyet Bulvarı No:133 K.4 D.3 Alsancak – İZMİR

Tel : 0 232 46 46 346 ­ 0 232...