20 / 05 / 2024

Kepez Ayanoğlu çift şeritli yol

Kepez Ayanoğlu çift şeritli yol

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Buğday taban fiyatı 13 TL olacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından çiftçilere hitap etti. Ayrıca, BTK'nin SMS kararına da atıfta bulunarak, "Buğdayın taban fiyatı, fark pirimiyle birlikte en az 13 TL olacak" açıklamasında bulundu.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Çiftçilere büyük jest! Yeni bir destek veriliyor! Bu desteği hemen alın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çiftçilere 1152 torba ayçiçeği tohumu dağıttı. Düzenlenen törene katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftçilere ayçiçeği tohumlarını verdi.

Çiftçiye 36 ay vadeli 250 bin lira kredi müjdesi! Borçlu çiftçilere kolaylık sağlanacak, faizler silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftçilere üç yeni destek müjdesi verdi. Erdoğan ayrıca genç çiftçi ve kadın çiftçilere kredi limitinin arttırılacağını borçlu çiftçilerin borcunun anaparasını ödemesi durumunda ise faizin silineceğini söyledi. İşte detaylar...

Tarım ve Orman Bakanlığından çiftçilere destek açıklaması! Kılıçdaroğlu gündeme getirmişti

Tarım ve Orman Bakanlığı Twitter hesabından, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de çiftçilerle buluşmasında söz alan 3 kadın çiftçiye verilen destekler ve dile getirdikleri iddialara ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, açıklamaya 'Hazırlığınızı yapın' diyerek cevapladı.

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler dikkat! Çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler?

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte çift maaş almak isteyen milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları..

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

Milyonlarca kişi çift maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki çift maaş nasıl alınır? İşte detaylar...

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Kepez Ayanoğlu çift şeritli yol Haberi

Kepez Ayanoğlu çift şeritli yol

Kepez Belediyesi, vatandaşlarına konforlu bir kent yaşamı sunabilmek için mahallelerdeki üst yapı eksikliklerini hızla bir şekilde tamamlıyor. Varsak Ayanoğiu Mahallesi'ııdeki Tansu Çiller Caddesi'nin genişliği de imar planındaki konumuna uygun hale getirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, caddenin 8 metre olan genişliğini, 20 metreye çıkardı. Yol genişletme çalışmasının ardından Tansu Çiller Caddesi, çift şeritli bir yol olarak bölge halkına hizmet vermeye başladı.Fen İşleri Müdürlüğü, yol genişletme çalışmasından sonra caddenin asfaltını da yapıyor. 


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün de katıldığı törenle 2016 sathi asfalt sezonunun açılışı da Tansu Çiller Caddesi'nde gerçekleştirilmişti. General Hulusi Sayın ile Selçuklular caddeleri arasındaki yolun ilk olarak 1720 metre uzunluğundaki tek şeridine sathi asfalt döküldü. Asfaltlama çalışmasında 41 bin ton zift, 410 ton mıcır kullanıldı. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri,...