05 / 05 / 2024

kepez belediye meclis toplantısı nisan

kepez belediye meclis toplantısı nisan

KEPEZ'de 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

Kepez'de belediye arsaları Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edildi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dönemde olduğu süre boyunca belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiğini açıkladı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kepez Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin 2018'in son olağan toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar başta olmak üzere 18 gündem maddesi görüşüldü.

Kepez Belediyesi'nden 350 milyon TL'lik yatırım bütçesi!

Kepez Belediye Meclisi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti. Kepez Belediyesi'nin 2019 yılı tahmini bütçesi 350 milyon TL oldu. 

Kepez Göçerler Mahallesi'nin imar planı değişiyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi sakinlerine imar planı revizyonunun meclis sürecinin tamamlandığını ve parselasyonunu da mahallelinin istediği şekilde yapacağını dile getirdi. 

Çanakkale Kepez Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Çanakkale Kepez Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. 261 sayfalık faaliyet raporunun okunduğu toplantıda imar plan değişiklikleri kabul edildi.

Çanakkale Kepez'in çehresi yenileniyor!

Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, “Çağdaş şehircilik anlayışı, sosyal demokrat belediyecilik ile Kepez’imiz, Çanakkale’mizin yıldızı olmaya devam ediyor” dedi.

Beykoz'a yeni belediye meclis binası yapılıyor!

Beykoz Belediyesi, ilçe sakinlerine hizmetlerini daha yeni mekânlarda sunabilmek için, modern tasarımlı yeni meclis binası yapacak.

Kepez'deki 140 kişilik yurt inşaatı tamamlanıyor!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlim Yayma Cemiyeti Vakfı Antalya Şubesi işbirliği ile Ahatlı Mahallesi'ne kazandırılan öğrenci yurdu inşasında incelemelerde bulundu.

Adana Pozantı Belediye Meclisî'nde imar görüşüldü!

Pozantı Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda Kamışlı 1 ve Kamışlı 2 HES Projesi için Kar Enerji tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli imar plan değişikliği görüşülerek komisyona havale edildi.

Malatya Bahçebaşı'ndaki belediye arsaları hak sahiplerine verilecek!

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında Battalgazi Belediye Meclis Salonu'nda Temmuz ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Alaplı Belediye Meclisi'nde 6 madde imar komisyonuna havale edildi!

Alaplı Belediye Meclisi haziran ayı olağan Meclis toplantısında Belediyenin deniz kenarından kum alması Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Ak Parti Belediye Meclis üyesi HÜSEYİN ÖZTÜRK arasından tartışmaya neden oldu.

kepez belediye meclis toplantısı nisan Haberi

kepez belediye meclis toplantısı nisan

 KEPEZ Meclisi'nin Nisan ayı toplantısında 3 mahallenin hizmet taleplerini karşılayacak olan imar planı revizyonları onaylandı. Toplantıda, Varsak Karşıyaka Mahallesi kent merkezi alanı ve yakın çevresi 11000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu görüşülerek karara bağladı. Planı tadilatına konu alan Cumhuriyet Caddesi ile 25 metre genişliğindeki Şehit Bülent Alkan Caddesi ile sınırlandırılan alanı kapsıyor. 

Mülkiyet sorunları giderilen ve kent merkezi olarak adlandırılan bölgenin, küçük bir kent merkezi olabilmesine yönelik imar planı revizyonu önerisi hazırlandı. 

Oy birliği ile kabul edilen imar planı revizyonunda, 15000 ölçekli nizam imar planına uygun olarak Cumhuriyet ve Şehit Bülent Alkan caddelerine, cepheli konut alanlarına yol boyu ticaret kullanım hakkı getirildi. 


Hürses /  SELÇUK...