05 / 05 / 2024

kepez dokuma çalışmaları

kepez dokuma çalışmaları

Kepez Dokuma projesi başlıyor. Raporun, Dokuma projesinin rehberi olacağının altını çizen Başkan Hakan Tütüncü, Dokuma’da ilk olarak ormanlık alanı ve idari binayı halkın kullanımına açacaklarını duyurdu.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde çalışmalar sürüyor!

Mimarisi, sosyal tesisleri ve ismi ile Türkiye'nin en özel okullarından biri olan Kepez Mahmud Celaleddin Ökten İmam Hatip Lisesi'nde (İHL) çalışmalar hız kazanıyor.

Kepez'de semt spor sahası yapım çalışmaları başladı!

Kepez Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde de semt spor sahasının yapımı başladı. 3 bin 500 dönümlük alana inşa edilen semt spor sahasındaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Ereğli'de alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Kepez'de yan, Dağ Evleri'nde alternatif yol çalışmalarını sürdüren Kdz. Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Uysal'ın Korubaşı'na verdiği söz üzerine, yol genişletme çalışmalarına başladı.

Kepez Dokuma arazisinde çalışmalar başladı!

Kepez Belediyesi, yeniden halka açılacak olan Dokuma İplik Fabrikası'ndaki bina, makine, ağaç ve bitki dokusunun korunması ve alanın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaları başlattı.

Kepez'de inşaat çalışmalarının denetimi ve kontrolleri sürüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Emek Mahallesi'nde yaya ve araç trafiğini olumsuz etkileyen, yol ve kaldırım işgaline neden olan inşaatlarda kontroller yapan zabıta ve imar müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceledi.

Dünyada köprülere bakım çalışmaları nasıl yapılıyor?

Gelişmiş ülkelerde çok daha kapsamlı köprü yenileme ve bakım çalışmaları ortalama 2 ay içinde bitiriliyor

Tuzla Konakları 2'nin inşaat çalışmaları başladı!

Ane İnşaat'ın hayata geçirdiği Tuzla Konakları projesinin ikincisi için çalışmalar başladı. Tuzla Konakları 2, Tuzla Konakları'nın hemen yanında yükselecek

Halikarnas Disco'ya inşaat yasağı geldi, çalışmalar devam ediyor!

Halikarnas Disco, 2 yılın ardından 18 Temmuz’da açılacak. Ancak Halikarnas’taki tadilat çalışmalarının izinsiz olduğu ortaya çıktı. Diskodaki inşaat faaliyetleri, inşaat yasağı başlamış olmasına rağmen son sürat devam ediyor

FSM ve Haliç köprüleri bakım çalışmaları azalarak sürüyor!

İstanbul’da FSM Köprüsü’ndeki bakım çalışmaları nedeniyle yaşanan çile, biraz azalarak da olsa sürüyor

kepez dokuma çalışmaları Haberi

kepez dokuma çalışmaları

Kepez Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısında 23 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü başkanlığında toplanan meclisin en önemli gündem maddesi ise Dokuma Projesi Çalışma Grubu’nun raporu oldu.

Kepez Belediye Meclisi kararıyla hiçbir hukuki engelin kalmadığı fabrika binası ve çevresini kapsayan 238 dönümlük park alanında, nelerin yapılacağıyla ilgili rapor hazırlaması amacıyla çalışma grubu oluşturulmuştu.


Dokuma raporu Mecliste 

Belediye meclisinden grubu bulunan siyasi partilerin, Mimarlar Odası Antalya Şubesi'nin, İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şubesi'nin, Peyzaj Mimarları Odası Antalya Şubesi'nin, Antalya Ticaret Odası'nın, Antalya Ticaret Borsası'nın, Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği'nin ve Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin temsilcilerden oluşan Dokuma Çalışma Grubu, 19 Ocak’ta başlattığı çalışmalarını tamamlayarak raporunu hazırladı.


Geçtiğimiz hafta kamuoyuna açıklanan Dokuma Projesi Çalışma Grubu raporu, Kepez Belediye Meclisi’ne sunuldu.

Dokuma...