04 / 05 / 2024

Kepez Dokuma Park

Kepez Dokuma Park

Kepez Belediye Başkanı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'in Antalya'nın arka bahçesi olmaktan kurtulduğunu ve altın çağını yaşamaya başladığını söyledi.

İlyada Park 2. etap projesi için start verildi!

İlyada Park 2. etap projesi, Aydoğan İnşaat ve Sönmezler inşaat tarafından Çanakkale'nin prestijli semti Kepez Hamidiye bölgesinde yükseliyor. İlyada Park 2. etap birinci etabın hemen yanına yer alacak. 

Kepez'e 21 dükkanlık sahaf çarşısı inşa ediliyor!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe halkına verdiği sahaf çarşısı sözünü tuttu. Dokuma Sanat Sokağı'na 21 dükkanın yer alacağı sahaf çarşısı yapılıyor. 

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Antalya Kepez-Santral projesinde kura heyecanı başladı!

Antalya Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi, içinden geçen raylı sistem hattı, akıllı şehircilik sistemleri, eğitim, sağlık tesisleri, sosyal ve kültürel tesis alanları ve bünyesindeki 260 dönümlük parkıyla Antalya’nın değerine değer katacak.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Kepez Habibler'e park geliyor!

KEPEZ Belediyesi tarafından Habibler Mahallesi'ne park yapımı için çalışma başlatıldı. Park içerisinde pergoleler, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar bulunacak.

Antalya Kepez'e 27 yeni park!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2016 yılı içinde 27 yeni park üretti, var olan 3 parkı da modernizasyonunu tamamladı.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Hakan Tütüncü: Kimse Dokuma'ya dokunamaz!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Dokuma Fabrikası alanına ilişkin koruma imar planının Kepez ve Büyükşehir Belediye meclislerinden geçtiğini belirterek, "Artık feriştahı gelse Dokuma'ya dokunamaz" dedi.

Dokuma'daki tarihi binalar güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma yerleşkesindeki tarihi fabrika binasını, geleceğe taşımak için güçlendiriyor.

Kepez Dokuma'daki tescillenen yapılar korunacak!

Taşınmaz kültür varlığı ilan edilen Dokuma Fabrikası Alanı içinde tescillenen yapılar ve alanlar imar planlarına da işlenerek tam korunacak.

Kepez Dokuma Park Haberi

Kepez Dokuma Park

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İbrahim Okumamış ile Dokuma Park'ta bir araya geldi ve ilçenin dünü, bugünü ve geleceğine dair her şeyi anlattı. Atıl vaziyetten kurtardığı Dokuma Fabrikası'nın parka dönüştürülen bölgesinde kuş ve çocuk sesleri arasında sohbet ettiğimiz Başkan Tütüncü'nün gençliği ve dinamikliği her sözcüğüne yansıyor. 


70 PROJESİ VAR 

"Bu dönem 7'den70'e 70 projemiz var. Şu an itibariyle vaat ettiğimiz 70 projenin 30'dan fazlasını ya başladık ya tamamladık" diyen Başkan Tütüncü, "Bununla beraber ekstra yaptığımız çalışmalar da var. 2009'da göreve geldiğimizde özellikle Kepez'e yüksek bir vizyon çizmiştik. İlk dönemimizde 41 projenin çok daha fazlasını, 60'ın üzerinde projeyi gerçekleştirmiştik. Temel hedefimiz şu, Kepez'e bir şehir kimliği kazandırırken, ayrıca burada yaşayan insanların da şehre ait olmalarını, burada yaşamalarından mutlu olacağı bir şehri hayata...