03 / 05 / 2024

Kepez dönüşüm çalıştayı

Kepez dönüşüm çalıştayı

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

Ankara'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmeli!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, özellikle büyük şehirlerde yapılacak olan planlamalar dâhilinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verilmesi gerektiğini söyledi. 

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

İzmir Karabağlar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik şikayetler mecliste konu oldu. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kepez'de Kentsel Dönüşüm Çalıştayı gerçekleştirildi!

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştaya,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de katılım gösterdi. 

Kocasinan'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek olacak!

Yenilikçi Çözüm, Proje ve Sosyal Odaklı’ belediyecilik anlayışıyla Kayseri’de yaşayanların yaşam kalitesini yükselttiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak yeni yasa çıkacak!

Manisa Kentsel Dönüşüm Çalıştayı'na katılan Bakan Özhaseki, kentsel dönüşümle krizin fırsata dönüştürülmesi gerektiğini ve bununla ilgili yeni bir yasa hazırladıklarını söyledi.

Van deprem ve kentsel dönüşüm çalıştayı sona erdi!

Van Büyükşehir Belediyesinin Van depreminin yıldönümünde gerçekleştirdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” dün son erdi.

Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmaları TBMM'de!

Bursa'nın 1/100 binlik planına yönelik bir çalışma yapılıp yapılmadığına, şehirdeki fay hatlarının tespitine ve kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Erzurum Şehitler'de dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamı kamulaştırılan Şehitler Mahallesi'nde sadece 10 ev kaldı. Erzurum Şehitler Mahallesi'nde dönüşüm çalışmalarında sona gelindi.

Diyarbakır Sur'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Diyarbakır’ın Sur ilçe Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan, Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı.

Kartal'de Deprem ve Yerinde Dönüşüm çalışmaları başladı!

Kartal'da "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında yıkım töreni gerçekleşti.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

Kepez dönüşüm çalıştayı Haberi

Kepez dönüşüm çalıştayı

Kentsel Dönüşüm Çalıştayı’na katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hak sahiplerinin kendi eliyle yaptığı ketsel dönüşüm çalışmalarından memnun olduklarını açıkladı.

Hakan Tütüncü, Kentsel dönüşüm uygulamaları yapan kurumları inşaat mühendisleriyle buluşturan İMO Kentsel Dönüşüm Çalıştayı’nda ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunarak bir sunum gerçekleştirdi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeni Emek Mahallesi’nde başlayan, Masa Dağı ve Gülveren Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını görsellerle anlatan Başkan Tütüncü, çalışmaların hızla devam ettiğini vurguladı. 

Kentsel dönüşüm sürecinde öncelikli olarak hak sahiplerini ikna etme yönetimine başvurduklarını söyleyen Hakan Tütüncü, Yeni Emek Mahallesi’nde yüzde 91 oranında olur yönünde oy kullanıldığını ve şimdi herkesin çok mutlu olduğunu açıkladı.

“En fazla dönüşüm Kepez’de olmalı”
Antalya’da köyden kente göç olgusunun özellikle 1980’den sonra etkisini gösterdiğini hatırlatan Tütüncü, Antalya...