29 / 04 / 2024

Kepez duraliler

Kepez duraliler

Kepez Belediye Meclisi, Toprak Koruma Kurulu ve kamu yararı kararlarının alınmasını gündemine alarak Duraliler'in imar planlamasının yapılma sürecini başlattı. Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Kepez’in 76 yıllık mülkiyet sorunu çözülüyor!

Antalya Kepez’in Ünsal ve Duraliler mahallelerinde 76 yıldır yaşanan mülkiyet sorunu çözülüyor. Mülkiyetlerle ilgili yargı kararı olduğunu hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bu kapsamda bir komisyon kurulması yönünde adım atılacağını açıkladı.

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Kepez Duraliler'e sağlık merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediyesi tarafından Duraliler Mahallesi'nde yapılan sağlık merkezinin inşası tamamlandı. Kuzeyyaka, Göksu ve Altınova Sinan mahallelerinde inşa edilen sağlık merkezlerinden sonra Duraliler Mahallesi'nde de sağlık merkezi inşa edildi.

Kepez Avni Tolunay ve Duraliler için modern imar planı hazırlanıyor!

Başkan Hakan Tütüncü, Avni Tolunay ve Duraliler mahalleleri için Avrupai tarzda, modern bir imar planı hazırladıklarını söyledi. Tütüncü, imar planının uygulanmasıyla bölgenin, Antalya’nın en güzel yerleşim yeri haline geleceğini belirtti.

Kepez'de imar düzenlemesinde sona gelindi!

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, belediyesinin Avni Tolunay ile Duraliler mahallelerinde düzenlediği iftar sofralarına katıldı.

Kepez Duraliler Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı. Sağlık tesisi Kepez Belediyesi tarafından, belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Kepez Duraliler'e Aile Sağlığı Merkezi yapılıyor!

Antalya’nın Kepez ilçesi Duraliler Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı başladı.Belediye ait arsada 350 metrekarelik alan üzerine inşa edilirken, Aralık ayında tamamlanmasının planlandığı belirtildi.

Kepez'e Tütüncü'den Toplu imar müjdesi!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesinin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı.Yaklaşık 4 ay önce belediye meclisinden imar planını geçiren Başkan Tütüncü, 59 günde alınan Kamu Yararı Kararı yazısını mahalle sakinlerine gösterdi

Hakan Tütüncü'den Duraliler Mahallesi'nde imar müjdesi!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesi sakinlerinin yıllardır beklediği Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşa gösterdi. Tütüncü, bugüne kadar verdiği sözleri yerine getirdiğini hatırlattı.

Kepez Duraliler'e imar müjdesi geldi!

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, Duraliler Mahallesi'nin Kamu Yararı Kararı belgesini vatandaşla paylaştı. Konuşmasına Duraliler'in en önemli isteğini gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek başlayan Tütüncü, imar müjdesini anlattı.

Kepez Duraliler'in imar sorunu çözülecek!

Duraliler ve Avni Tolunay Mahallesi'nin imar sorununu çözeceklerini ilan eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, böylece Batı Çevre Yolu'nun yapımının da önünü açmış olacaklarını vurguladı.

Kepez duraliler Haberi

Kepez duraliler

Kepez Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı 21 gündem maddesi ile gerçekleşti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkanlığında toplanan mecliste, ilk olarak Sayıştay Başkanlığı'nm 2013 yılı denetim raporu görüşüldü. Olumlu görüşlerin yer aldığı raporla ilgili meclis üyeleri bilgilendirildi. 


Meclis toplantısmda, Başkan Hakan Tütüncü'nün, geçtiğimiz Ağustos ayında Akşehir'e yaptığı ziyarette gündeme gelen iki ilçenin kardeş kent olması fikri resmiyet kazandı.Akşehir Belediyesi'nin ardından Kepez Belediyesi de iki ilçenin "kardeş kent" olmasma yönelik meclis kararım aldı. Kepez Belediye Meclisi, Akşehir Belediyesi'nin, "kardeş kent" ilişkisinin başlatılması teklifini oy birliği ile kabul etti.Toplantıda, Başkan Tütüncünün, 70 projesinden birine daha resmiyet kazandırıldı. Ahmet Hamdi Tanpmar Edebiyat Ödülü yarışması düzenlenmesine yönelik hazırlanan yönetmelik görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Başkan Tütüncü, Ahmet Hamdi Tanpmar'ı, saygı...