28 / 04 / 2024

Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi inşaatı

Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi inşaatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

İzmir Özdere Gençlik Kampı'nın inşaatı başladı!

Menderes'in Özdere bölgesinde inşaatına başlanan Gençlik Kampı’yla önemli bir ihtiyaç daha karşılanacak. Futbol, voleybol, basketbol ve tenis sahaları ile konaklamak için 55 konteyner binanın hayata geçirileceği 40 dönümlük tesis, kültür-sanat etkinlikleri  için de ideal bir merkez olacak.

Erzurum Gençlik Aktivasyon Merkezi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi’nde Gençlik Aktivasyon Merkezi açtı. Eğitim yatırımları kapsamında üniversite kampüsü içerisinde yer alan aktivasyon merkezinde, öğrencilerin günlük yaşamdaki bazı temel ihtiyaçları ücretsiz olarak karşılanacak.

Manisa Turgutlu'ya gençlik kamp merkezi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte Turgutlu Ovacık Yaylası’ndaki gençlik kamp merkezi yapılması planlanan 94 bin 900 metrekarelik alanda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Yeşilyurt Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Özalper, Abdulgaffar, Samanlı ve Şeyhbayram mahallelerinin birleşme noktasında yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi inşaatı Haberi

Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi inşaatı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'de yapımına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızlandı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nin yapımı büyük hızla tamamlanıyor. Büyükşehir Belediyesi'nde hayata geçirilecek proje kapsamında Antalya'ya yeni bir merkez yapacak. Tamamı ücretsiz olması planlanan merkez içerisinde çocuk ve gençler spor, sanat ve sosyal projeleriyle bir araya gelecek. 

15 DÖNÜMLÜK ALAN

Kepezaltı'nda 15 dönüm alanda ve içerisinde bina, Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi haline dönüyor. Projede tadilat çalışmaları ise hala sürüyor. Tesisin kısa zaman içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.

SPOR VE SANAT BİR ARADA

Projeyle farklı yaş gruplarıyla ilgili doğayla iç içe kamplar ve eğitimler verilebilecek ve tüm projelere başlamaları için çalışmalarda bulunulabilecek. Kamp ve eğitim merkezi içerisinde 60 yatak kapasiteli konaklama bölümleri,...