07 / 05 / 2024

kepez hastane çalışmaları

kepez hastane çalışmaları

TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı.

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

İstanbul'daki hastanelerin çalışmalarında son durum!

Kovid-19 ile mücadele kapsamında hizmete açılacak hastanelerde yapım çalışmaları hızla devam ediyor. İstanbul'da koronavirüs kapsamında 5 hastane hizmet verecek...

Atatürk Havalimanı'na yapılacak hastanenin inşaat çalışmalarında son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında yapılacağını açıkladığı Atatürk Havalimanı'ndaki 1000 yataklı hastane inşaatında çalışmalar son süratsürüyor.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı, İstanbul'da 1000 yataklı iki hastane inşaatı için çalışmalar başladı. Atatürk Havalimanı'nda başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Kepez-Santral dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor!

Antalya'da Kepez ve Santral mahallelerinde Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Kepez kentsel dönüşüm projesinde temel atma çalışmaları sürüyor. 

Antalya Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı!

Türkiye’nin en büyük ve sorunsuz kentsel dönüşüm projesi Kepez-Santral projesinde hafriyat çalışmaları başladı

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor!

Yoncalı Şehir Hastanesi'nde çalışmalar Temmuz'da başlıyor. Hastane 140 metrekare alanda inşa edilecek.

Bursa Yenişehir'de yeni hastane çalışmaları başlıyor!

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, 19 Eylül'de yapım ihalesi gerçekleştirilen yeni hastane binasında ihaleyi kazanan müteahhit firmanın önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağını söyledi.

Ereğli'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Ağlar ile birlikte Kepez ve Sarıkorkmaz Mahallesi’nde devam eden alt yapı çalışmalarını inceledi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin yeni binasında çalışmalar tamam!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen mordern hastane binasında çalışmalar tamamlandı. Orhangazi Devlet Hastanesi için yeni inşa edilen modern binanın yapımı 2 yıl sürdü.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Kula Belediyesi yeni hastane için kot çalışmalarına başladı!

Kula Belediyesi yeni hastane yeri için çalışmalarına devam ediyor. Sağlık Bakanlığına yeni hastane yerinin tahsisinin gerçekleşmesinin ardından, hastane yerim kot alma çalışmaları Kula Belediyesi tarafından yürütülüyor.

Finike Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları ne zaman başlayacak?

Antalya Milletvekili Atay Uslu Finike ilçesine yeni ve modern bir hastane yapımı için sona gelindiğini ifade etti. Atay Uslu Finike Devlet Hastanesi'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

kepez hastane çalışmaları Haberi

kepez hastane çalışmaları

 TOKİ tarafından Kepez ilçesinde Sütçüler bölgesine inşa edilen ve ihale bedeli 75 milyon lira olan Kepez Devlet Hastanesi'nin yapımı sürüyor. Yüklenici firma tarafından 3 Mart'ta temeli atılan hastane binasının karkas inşasının büyük kısmı tamamladı. Bittiğinde 11 katlı ve 350 yatak kapasitesine sahip olacak hastane binasının 10'uncu katının beton blokları da yükselmeye başladı. Hastanenin 29 Ekim 2015'te hizmete açılmasının beklendiği bildirildi. 



Milliyet...