19 / 05 / 2024

Kepez Huzur Evinin temeli atıldı

Kepez Huzur Evinin temeli atıldı

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer katıldı.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında sona gelindi!

Kepez Belediyesi’nin mimarisiyle ve vereceği hizmetle Antalya’nın Darülaceze’si olacak şefkat ve huzur evi projesinin yapımında sona gelindi.

Kepez'e iki yatırım daha geliyor!

Kepez Belediyesi, bu yıl içerisinde yapımlarını başlattığı merkez camii, şefkat ve huzur evi ile semt spor sahası yatırımlarından sonra ilçeye iki önemli proje daha kazandırıyor.

Antalya Kepez'e 2’nci taziye evi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından ilçe’de 2’nci taziye evi Çankaya Mahallesi’ne yapıldı. Yakınlarını kaybeden vatandaşların taziye dileklerini kabul edeceği ve mevlidi şerifin okutulacağı taziye evinin yapımı tamamlandı.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli atıldı. Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kepez Huzur Evi'nin temeli atıldı!

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer katıldı.

1973 yılında Altunizade'de 400 yataklı huzur evinin temeli atılmış!

1973 yılında İstanbul Huzur Hastanesi ve Dinlenme Evleri Vakfı tarafından Üsküdar Altunizade'de yaptırılacak olan 400 yataklı hastane ve huzurevlerinin temeli, Cumhurbaşkanı Fahri Korutürk tarafından atılmış.

Kepez'e 36 muhtarevi açıkladı!

Antalya Kepez'de 36 muhtarevi açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ünsal Mahallesi’nde yapımı tamamlanan muhtar evinin açılışını yaptı. Açılış töreninde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konuşma yaptı.

Düzce Kalıcı Konutlar bölgesindeki huzurevinin inşaatı tamamlandı!

Düzce Valisi Ali İhsan Su, Kalıcı Konutlar bölgesinde inşaatı biten huzurevinde incelemelerde bulundu. Vali Su, huzur evinin ihata duvarının da biran önce bitirilmesini talimatını verdi...

Hakan Tütüncü: Kepez'de imar problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi. Kepez'de imar problemi çözülecek...

Kepez Huzur Evinin temeli atıldı Haberi

Kepez Huzur Evinin temeli atıldı

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’nde, 50 yatak kapasiteli, şefkat ve huzur evi inşaatının temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in, ardı ardına gerçekleşen temel atma ve açılış törenleriyle şehirleşmede çok önemli bir dönemi yaşadığını söyledi. Çok özel bir tesisin temelini attıklarına ifade eden Başkan Tütüncü, "Kepez’in en önemli eksiklerinden birini daha gideriyor ve önemli bir sosyal projeyi hayata geçiriyoruz. Çok özel bir tesisin temelini atıyoruz. Bu tesis, tam...