04 / 05 / 2024

Kepez ile Muratpaşa altyapı projeleri ne zaman tamamlanacak

Kepez ile Muratpaşa altyapı projeleri ne zaman tamamlanacak

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Antalya Muratpaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi sınırları içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen yenileme alanı kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Antalya Muratpaşa'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de yapılacak..

Muratpaşa'da 25 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Kılınçarslan Mahallesi'nde yer alan ticari bina 25 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 423 bin 440 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Muratpaşa'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 14 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Muratpaşa'da vakıflara ait olan alanın hastaneye çevrilmesine ret!

Muratpaşa Belediye Meclisi, vakıflara ait olan bir alanın özel hastane alanına çevrilmesini düzenleyen imar plan değişikliği ile ilgili yapılan itirazları oy çokluğuyla reddetti.

Antalya Kepez ve Muratpaşa’ya 70 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü’nün Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde başlattığı 70 milyon lira değerindeki devasa yağmursuyu inşaat çalışmalarında sona yaklaştı.

Antalya Muratpaşa'da kira bedelleri yüzde 30 yükseldi!

Antalya sağladığı yüzde 29'luk getiriyle emlak yatırımcısına en çok kazandıran dördüncü kent oldu. Kentin en yüksek emlak getirisi sağlayan ilçesi ise yüzde 31,2 ile Muratpaşa oldu.

Antalya Muratpaşa'da yol çalışmaları Ağustos'ta tamamlanıyor!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, doğalgaz dağıtım altyapı çalışması tamamlanan Meydankavağı Mahallesi’nde 69 sokak ve 2 caddeyi kapsayan asfalt ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Antalya Muratpaşa'ya yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, falezlerde yer alan toplam 15 bin metrekarelik alanda, kültür, sanat, eğlence ve dinlenme aktivitelerine olanak tanıyan yeni bir yaşam alanı düzenlemesi yapıyor.

Muratpaşa Güllük'te 114 binanın cephesi sağlamlaştırılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.

Muratpaşa Namık Kemal İlkokulu Spor Salonu'nun üstü kapanıyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nce yapılan Namık Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Spor Salonu'nun, çelik konstrüksiyon çatısının kaplaması yapılacak.

Kepez ile Muratpaşa altyapı projeleri ne zaman tamamlanacak Haberi

Kepez ile Muratpaşa altyapı projeleri ne zaman tamamlanacak

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğünün Kepez ile Muratpaşa ilçelerinde yaşanan yağmur suyu sorununu çözmek için başlattığı projelerin 46 milyon 400 bin liraya mal olacağı ve yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ASAT Genel Müdürlüğünün kent genelindeki altyapı çalışmaları sürüyor. Varsak Mahallesi, Metin Kasapoğlu Caddesi, Kızıltoprak Mahallesi, Turgut Reis, Tonguç ve Yıldız caddelerinde başlatılan çalışmalarla yağmur suyu görüntüleri tarih olacak. 46 milyon 400 bin liraya mal olacak projeler, bu yıl tamamlanacak.

- Varsak'taki çalışma

Varsak'ta başlatılan "1. Etap Yağmur Suyu Drenaj Hattı" inşaatı aralıksız sürüyor. Yaklaşık 13 bin 700 metre uzunluğunda olacak drenaj hattının 3 bin metresinde kazı çalışmaları ve beton imalatı tamamlandı. Hattın 10 bin metrelik kısmında 11 farklı ölçüde kapalı betonarme kutu menfez inşaatı...