04 / 05 / 2024

kepez katsayı uygulaması

kepez katsayı uygulaması

Antalya’da toplam inşaat alanını arttıran katsayı uygulamasını içeren yönetmeliğin (1.7 katsayı uygulaması) 1 Ocak 2017 tarihine kadar uzatılması müteahhitleri harekete geçirdi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Kepez'deki katsayı uygulaması müteahhitleri harekete geçirdi!

Antalya’da toplam inşaat alanını arttıran katsayı uygulamasını içeren yönetmeliğin (1.7 katsayı uygulaması) 1 Ocak 2017 tarihine kadar uzatılması müteahhitleri harekete geçirdi.

Antalya'da katsayı uygulamasının uzatılması müteahhitleri harekete geçirdi!

Antalya'da toplam inşaat alanını arttıran katsayı uygulamasını içeren yönetmeliğin (1.7 katsayı uygulaması) 1 Ocak 2017 tarihine kadar uzatılması müteahhitleri harekete geçirdi.

Antalya'daki 1.70’lik katsayı sorunu kentsel dönüşüme engel mi?

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Müteahhitler Derneği’nde düzenlenen toplantıda inşaat sektöründeki katsayı sorununa değinerek, “Antalya’da bu 1.70 ile ilgili sıkıntılar olmasa bazı şeyler çok daha çabuk yapılabilir” dedi.

TOKİ Antalya Kepez 2.Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Kepez 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Antalya Kepez 2. bölge başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Antalya Kepez başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Kepez 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Antalya Kepez başvuru tarihleri haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Antalya Kepez başvuru dönemi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Antalya Kepez 2.Bölge Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut satışa sunuluyor.TOKİ Antalya Kepez başvuru dönemi haberimizin içinde yer alıyor.

Kepez'de yola cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi!

Kepez Belediye Meclisi'nin toplantısında yola cephe binaların zemin katlarına ticari alan uygulamasını getirecek olan plan revizyonu görüşülerek, karara bağlandı. Kepez'de geniş yollara cepheli binaların zemin katları ticari alan olarak belirlendi

Kepez Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, Ak Parti Antalya milletvekillerinin ve Ak Parti İl Başkanı Mustafa Köse’nin ilçeye kazandırılması için büyük gayret gösterdiği 350 yataklı Kepez Devlet Hastanesi’nin temeli atılıyor...

Antalya Kepez'e spor kompleksi inşa edilecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Gazi Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ev ziyaretlerinde yapılan, yapılacak olan hizmetleri anlattı, vatandaşların isteklerini dinledi. Tütüncü, mahalleye spor kompleksi müjdesi de verdi...

Kepez Sanayi Sitesi'ne kat artışı geldi!

Kepez Sanayi Sitesi'ne kat artışı geldi. KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, plan tadilatının, Akdeniz Sanayi Sitesi'ne değer kazandırdığını belirterek, "Esnaf bir istedi, Belediye Meclisi 3 verdi" dedi...

Kepez'de 403 kişi daha tapularına kavuşuyor!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tapu tahsisi çalışmasında gelinen son durumla ilgili bilgi vermek amacıyla Çamlıbel Mahalle Muhtarı Mehmet Ünal ve Esentepe Mahalle Muhtarı Salih Demirel'i ziyaret etti...

kepez katsayı uygulaması Haberi

kepez katsayı uygulaması

Birçok müteahhit, yönetmeliğin yıl sonunda geçerliliğini yitirecek olmasından dolayı, gücünün çok üstünde inşaatı yapma konusunda vatandaşa vaat sunarken, Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Yönetim Kurulu Üyesi ve İsmail İltemir Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail İltemir, her müteahhide kat karşılığı yer vermemeleri konusunda vatandaşları uyardı.


İltemir, 1.70 uygulamasının 2016 yılı sonuna kadar uzatılması sonrası, birçok kişinin müteahhitlik ruhsatı almaya çalıştığını iddia ederek, “Cebine biraz para koyan gidip bir belge alıyor, müteahhit oluyor. 10 daire yapacak gücü olmayan müteahhit, 100 dairelik kat karşılığı daire anlaşması yapıyor. Ben bir yıl sonrası için korkuyorum açıkçası. Vatandaşlar ve müteahhitler büyük sıkıntı yaşayabilir” dedi.


Konut satışların durgun olduğunu ifade eden İltemir, “Müteahhit yapacağım diyor ama yapamayacağını ben biliyorum. Yapamaz, çünkü bu kadar talep yok. Şuan baktığımızda yeni yapılan...