15 / 05 / 2024

Kepez Merkez Camii ne zaman açılacak

Kepez Merkez Camii ne zaman açılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl yatırım programına aldığı 7 büyük eserin ikincisinin de yapımını başlattı. 70 proje içerisindeki Kepez Merkez Camii ve Külliyesi'nin temeli törenle atıldı.

Kepez Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde mülkiyet ve imarla ilgili sorunlarının çözülmesiyle şehirleşme süreci tamamlanan Düdenbaşı Mahallesi'nin, gecekondu yıllarında yapılan Konyalılar Camii yeniden inşa ediliyor.

Emekli çiftten Sivas Merkez Camii ve Külliyesi inşaatına 5 milyon TL bağış!

Sivas'ta inşa edilen Merkez Camii ve Külliyesi'ne emekli Feyzullah-Feride Muntazam çiftinden 5 milyon 300 bin lira bağış geldi. 

Kepez modern sağlık merkezine kavuşuyor!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen sağlık merkezinde çalışmalar tamamlandı. Merkez yakın zamanda hizmete açılacak.

Antalya Kepez'de modern sağlık merkezinin inşası tamamlandı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde inşa edilen modern sağlık hizmetinde çalışmalar tamamlandı. Bölge halkının ihtiyacına büyük ölçüde cevap verecek olan merkez kısa zamanda hizmete girecek.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Londra Cambridge Merkez Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Londra'da Cambridge Merkez Cami açılışı gerçekleştirdi. Erdoğan, "Cambridge Cami 5272 metrekare, bin 300 kişilik kapasiteye sahip. Çevre hassasiyeti, güneş panelleri ile Avrupa'nın ilk çevre dostu camisidir" diye konuştu.

Barbaros Merkez Camii hizmete açıldı!

Mersin Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Barbaros Mahallesi Merkez Cami gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Antalya Gebiz Camii yenilendi!

Antalya'da yer alan Gebiz Merkez Camii’de bakım, onarım, tadilat çalışmaları gerçekleştirildi.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Merkez Camii ne zaman açılacak Haberi

Kepez Merkez Camii ne zaman açılacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu yıl yatırım programına aldığı 7 büyük eserin ikincisinin de yapımını başlattı. Başkan Tütüncü’nün, seçim vaadi 70 proje içersindeki şefkat ve huzur evinden sonra Kepez Merkez Camii ve Külliyesi de inşa ediliyor.  Kepez’de, hayatın merkezi olacak caminin temelinin atılması dolayısıyla tören düzenlendi.  Tütüncü’nün, Antalya İmam Hatip Lisesi’nden öğretmeni olan Ahmet Alp’ın okuduğu aşrı şerif ile başlayan törende, Kuran tilaveti ve mevlidi şerif de okundu.

6. yılın en anlamlı töreni

Yeni Mahalle’de yapılacak olan eserin temel atma töreninde konuşan Başkan  Hakan Tütüncü, “Bugün 6 yılı aşan belediye başkanlığımın en anlamlı temel atma törenini gerçekleştiriyorum. Yaklaşık 2,5 yıla yakın üzerinde düşünülmüş, çalışılmış ve bir medeniyet inşasına yönelik bir eserin temelini atmak bize nasip oldu.” dedi.  Hem iç tezyinatıyla...