28 / 04 / 2024

Kepez okul imar planı

Kepez okul imar planı

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

 Antalya Kepez'e modern okul müjdesi!

Kayseri Talas Belediyesi, Kepez'e 24 derslikli ortaokul inşa etmek için kolları sıvadı. 

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

İzmir'de tepki çeken imar planı değişikliği!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Karşıyaka'nın Atakent Mahallesi'nde bulunan sosyal tesis ve açık spor tesisi alanının imar planın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde CHP ve İYİ Parti oyları ile özel okul alanı olarak değiştirilmesine tepki gösterildi.

Neşe Erberk imar barışından yararlandı Akatlar'daki okul kurtuldu!

Avrupa eski Güzellerinden Neşe Erberk, Beşiktaş Akatlar'daki okulu için imar barışından faydalandı.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Kepez okul imar planı Haberi

Kepez okul imar planı

Antalya Kepez Belediyesi tarafından okul arsasın yer alan mülkiyet ve imarla ilgili sorunları çözüp ve kendi arazilerini Milli Eğitim Bakanlığı'na verilerek, ilçeye yeni okul binalarının yapılmasının önü açılıyor. Milliyet'te yer alan habere göre; bu yöntem ile birlikte son 12 yılda ilçeye 130'dan fazla yeni okul binasına sahip olan Kepez Belediyesi, gecekonduların yerini modern konutların aldığı Karşıyaka Mahallesi'nin de ilk kademe okul sorunu çözüme kavuşuyor. Artan nüfus nedeniyle mahallede bulunan mevcut okul binası, ihtiyacı karşılayamaz hale gelmişti. Bu nedenle mahallede yeni bir okulun yapılmasına ihtiyaç duyuldu. Ancak bu ihtiyacı karşılamak için mahalledeki imar planlı okul arazisine, mülkiyet sorunlarından dolayı yatırım yapılamıyordu.

İMAR REVİZYONUYLA MAHALLEYE BÜYÜK OKUL ALANI

Kepez Belediyesi, arazideki mülkiyet sorunlarını çözmek amacıyla ve daha büyük bir ilkokul alanının oluşturulması için...