21 / 05 / 2024

Kepez okullarda çok amaçlı salon

Kepez okullarda çok amaçlı salon

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, dönemde olduğu süre boyunca belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettiğini açıkladı.

Özel okullarda şok! MEB’in ücret dağıttığı ders kitapları geri dönüşüm tesislerine satılıyor!

MEB'in dağıttığı ders kitaplarının bazı özel okullarca kapağı dahi açılmadan geri dönüşüm tesislerine satıldığı, öğrencilerine de kendi kitaplarını 10-25 bin lira arasında fiyata satıldığı ifade edildi.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Konut satışında Türkiye 2'ncisi Kepez!

Antalya'nın Kepez İlçesi Türkiye genelinde yılın 8 ayında 11 bin 510 konutla, en çok konut satışı yapılan ikinci ilçesi olarak açıklandı.

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Antalya Kepez'de sağlık merkezi yatırımları yapılıyor!

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, çok yakında hizmet vermeye başlayacak olan belediye sağlık merkezinde ağız ve diş sağlığı polikliniği hizmeti vereceklerini duyurdu.

Antalya Kepez'in çehresi projelerle değişiyor!

Kepez Belediyesi tarafından hizmete geçirilen ve yapımı devam eden hizmetlerin tanıtıldığı hizmet tanıtım turları devam ediyor. Kepez’de yükselen çok sayıda proje bölgeye büyük değer katıyor.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kepez Dokuma Fabrika binası güçlendiriliyor!

Kepez Belediyesi, bilim merkezi, tekstil müzesi ve çok amaçlı sergi salonu haline getireceği Dokuma Fabrika binasında güçlendirme çalışması başlattı.

Antalya'da en çok konut Kepez'de satıldı!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Yönetim Kurulu Üyesi Veli Yılmaz, Kepez’in son yıllarda hızla geliştiğine vurgu yaparak; Antalya’da en çok konut satışı yapılan bölgenin Kepez olduğunu açıkladı.

Kepez'e 7 yılda 44 yeni okul yapıldı!

Hayata geçirdiği çok sayıda proje ile dikkatleri üzerinde toplayan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü: "Sağlık ve eğitim başta olmak üzere önümüzdeki süreçte çok daha güzel projeler göreceğiz" dedi.

Yusuf İşeri: Kepez’de 2B sorunu çözülecek!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez'de 70 dönümlük macera parkı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın değerlendirmesini Akdeniz Manşet gazetesine yapan AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Artık Kepez’e gelmek için birçok sebebiniz olacak” dedi.

Kepez okullarda çok amaçlı salon Haberi

Kepez okullarda çok amaçlı salon

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaptığı açıklamada belediye arsalarını Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ederek 130 okulun ilçeye kazandırıldığını dile getirdi. 

Diğer yandan Kepez Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan iki okula çok amaçlı salon inşası için çalışmalara başladı. Milliyet'te yer alan habere göre; Başkan Hakan Tütüncü  Perihan Esat Aral ve Şelale Ortaokulu öğrencilerine verdiği sözü tutarak salon inşası için talimat verdi. 

Kepez Belediyesi, geçen sene Emek Mahallesi'ndeki General Şadi Çetinkaya İlkokulu'nun bahçesine inşa ettiği çok amaçlı salonu, iki okula daha inşa ediyor. Antalya Valiliği ile imzalanan protokol kapsamında Perihan Esat Aral Ortaokulu ile Şelale Ortaokulu'nun bahçelerine çok amaçlı salon yapılıyor.

Öğrencilerin kültür, sanat ve spor etkinliklerini yapabilecekleri salonların inşası, ihalenin yasal sürecinin tamamlanması ve yer tesliminin yapılmasından sonra başladı. Sahnenin de olduğu etkinlik salonları...