05 / 05 / 2024

kepez sporcu fabrikası

kepez sporcu fabrikası

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

Burdur'a Sporcu Fabrikası inşa edilecek!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da Sporcu Fabrikası kurulacağının bilgisini verdi. Özçelik " Gençlik Spor Bakanımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzle görüşmeler yapmıştık" dedi.

Kepez Dokuma arazisi müzeler kampüsü oluyor!

KEPEZ Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini, 5 ayrı müze ve bilim merkezi projeleriyle müzeler kampüsü haline getiriyor.

Kepez Dokuma'nın yolları açılıyor!

Kepez Belediyesi, eski Dokuma Fabrikası yerleşkesini sosyal yaşam merkezi haline getirecek alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Gürsu'ya Sporcu Fabrikası inşa ediliyor!

CHP Gürsu İlçe Başkanı Cavit Kaya Gürsu'da 2017 yılı şubat ayında açılması planlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan, sporcu fabrikası inşaatını inceledi.

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası çevresi yapıları güçlendiriyor!

Kepez Belediyesi, Dokuma Fabrikası alanı içerisindeki tarihi binalarda, aslına uygun şekilde yapı güçlendirme çalışması başlattı.

Kepez'e sporcu fabrikası geliyor!

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle ilçeye kazandırılan çok amaçlı spor salonu, bu yılın sonunda hizmete açılacak.

29 kente olimpik sporcu fabrikası geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize, Kırıkkale ve Bartın'da hizmete sunulan ve 29 ilde daha hayata geçirilecek "Olimpik Sporcu Fabrikaları" için bakanlık bütçesinden 234 milyon lira kaynak aktarıldı.

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Trabzon Olimpik Sporcu Fabrikası'nda son aşamaya gelindi!

Trabzon'da 6 milyon liraya inşa edilen ve sporcu sakatlıklarını önlemek için zemininde 5 bin 600 yay kullanılan Türkiye'nin ilk Olimpik Sporcu Fabrikası'nın inşaatında son aşamaya gelindi.

Hakan Tütüncü: Pil Fabrikası'na kimse göz dikemeyecek!

Kepez Belediyesi’nin Şubat ayı meclisinde gazetecilerin Pil Fabrikası ile ilgili sorularını cevaplandıran Başkan Hakan Tütüncü; “Orası kesinlikle ve kesinlikle park alanı olacak ve biz hayatta ve ayakta olduğumuz sürece oraya kimse göz dikemeyecek” dedi.

Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası kent parkı oldu!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından kent parkına dönüştürülen Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'nın yeşil alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Antalya Dokuma Fabrikası, park olacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından halka açılan Dokuma Fabrikası’nın tabelası aslına uygun şekilde yenilendi. Dokuma Fabrikası’nın kent parkı olarak düzenlenerek halka açılması için yapılan çalışmalar sürüyor.

kepez sporcu fabrikası Haberi

kepez sporcu fabrikası

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Kepez Belediyesi işbirliğiyle Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde temeli atılan çok amaçlı spor salonu, açılış için gün sayıyor. Sporcu fabrikası olarak da adlandırılan spor salonunun karkas inşası tamamlanırken, ince işçiliğinin bitirilmesinde sona yaklaşıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Kepez Çok Amaçlı Spor Salonu'nun inşasının, bu yılın sonunda tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti. 


İhale bedeli 7 milyon TL olan çok amaçlı salon, Başkan Hakan Tütüncü'nün bölgeye bir vaadiydi. Tütüncü, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bir yatırımı olan çok amaçlı spor salonunun arsasının sağlanmasında, arsanın üzerindeki gecekonduların kaldırılmasında ve mülkiyet problemlerinin çözümünde önemli katkılarının olduğuna işaret etti.



AMATÖR SPORA HİZMET VERECEK

Çok amaçlı salonun, amatör spora hizmet vereceğini aktaran Tütüncü, “Bu salon daha çok müsabaka izlemenin ya da seyircili faaliyetler yapmanın...