28 / 04 / 2024

Kepez Varsak imar planı

Kepez Varsak imar planı

Kepez Meclisi’nde Varsak bölgesinin 10 yıldan fazla süredir bekleyen imar planı revizyonu yapıldı. Başkan Tütüncü, “Bu Varsak için devrim niteliğinde bir imar kararıdır” dedi.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Kepez Aydoğmuş Mahallesi'ne imar ve parselasyon müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Aydoğmuş Mahallesi'nde yaşanan imar planı revizyonuyla çözdü. Mecliste onaylanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planıyla, bölgede parselasyon yapılması için çalışmalar hızlandı.

Kepez'deki iki okula çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor!

Antalya Kepez ilçesinde bulunan Perihan-Esat Aral Okulu ile Varsak Şelale İlkokulu'na çok amaçlı etkinlik salonu inşa ediliyor.

Kepez Belediyesi'nden okul sorununa imar formülü!

Kepez Belediyesi tarafından ilk kademe eğitim için okula ihtiyaç duyulan Karşıyaka Mahallesi'nde, imar revizyonuyla 5 bin 626 metrekare büyüklüğüne sahip bir okul arsası hazırlandı.  

Kepez Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından gecekondu yapılaşmasından modern bir şehre dönüştürdüğü Ünsal Mahallesi'nde mülkiyet ve imar sorunu çözüldü.

Kepez'de 550 dönümlük alan için imar planı revizyonu!

Antalya Kepez Belediyesi, ilçenin doğu sınırındaki Gaziler Mahallesi'nde, 550 dönümlük alan üzerine kurulan Antalya Esnafları Küçük Sanayi Sitesi ile bölgenin karakol binası talebinin karşılanması için gerekli olan imar planı revizyonunu gerçekleştirdi.

Antalya Duraliler'in imar planına meclisten onay!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi’nde mahkeme kararı ile plansız kalan bölgeyi mahalle sakinlerinin isteklerine göre yeniden planladı. Yeni imar planı Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nce onaylandı. 

Antalya'da imar sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez Duraliler Mahallesi’ndeki imar sorununu çözmek için çalışmalara devam ediyor.

Antalya Kepez'de 9.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Varsak Mahallesi, 2957 ada 2 parselde yer alan 9 bin 924 metrekarelik arsayı 9 milyon 924 bin TL'ye icradan satıyor...

Kepez'in silueti değişecek!

Kepez Belediyesi kentin silueti Masa Dağı’nı imara uygun hale getirmek ve bölge sakinlerinin konut talebini cevaplandırmak için 8 mahalleyi kapsayan imar planı revizyonu hazırladı.

Kepez Uhut Camii imar değişince yolun ortasında kaldı!

Antalya Kepez'de imar değişikliklerinin ardından iki yolun ortasında kalan cami, ilginç görüntüsüyle dikkati çekiyor...

İmar barışına en fazla talep Kepez ve Manavgat’tan geldi!

Antalya'da en fazla gecekondunun bulunduğu Kepez ile otel sayısının en fazla olduğu Manavgat ilçeleri imar barışına en çok başvuru yapan bölgeler oldu.

Kepez'in 5 mahallesine imar müjdesi!

Antalya'nın Kepez Belediye Meclisi olağanüstü toplantısında Esentepe, Kazım Karabekir, Çankaya, Barış ve Yavuz Selim Mahallesi'nde parselasyon planı yapılmasına karar verildi.

Kepez Varsak imar planı Haberi

Kepez Varsak imar planı

Kepez Meclisi’nde gündeme 6’ncı madde olarak gelen Kepez Belediyesi Kentsel Tarım Müdürlüğü’nün Kepez ilçesi Varsak bölgesi Menderes, Esentepe, Altıayak, Şelale ve Zeytinlik mahallelerinin tamamını veya bir kısmını kapsayan alanlarda imar planları kapsamındaki uyumsuzluklarının ve yapılaşmaya ilişkin hazırlanmış olan imar planı revizyonu ile ilgili komisyon raporu görüşüldü. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü 6’ncı madde ile ilgili bilgi vererek,  Varsak’ta alınmış olan kararın önemli bir imar planı değişikliği olduğunu hatırlatarak, “2002 yılında planların 5 binlik ve binlik imar planların uyumsuzluğu neticesi yapılaşamayan , yapılaşma haklarını kullanamayan vatandaşın önündeki engellerin ortadan kaldırılmasına dönük bir imar çalışmasıdır. Varsak için devrim niteliğinde bir imar kararıdır. İmar problemlerinin ortadan kaldırılması için Antalya Büyükşehir belediyesi ile birlikte yaptığımız çalışmalar var. Varsak’taki dere yatağının ortadan kaldırılmasına yönelikte...