16 / 05 / 2024

Kerem Ayanoğlu

Kerem Ayanoğlu

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Ayanoğlu, Cem Pehlivanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendeşoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Mendeş ve Sezgin Mendeş ortaklığında kuruldu.

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şule Gazioğlu İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Bilgin ve Şule Gazioğlu tarafından kuruldu.

Üsküdar Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Şehit Onur Ensar Ayanoğlu Cami ibadete açıldı.

Turizmdeki canlanma emlak sektörüne yansıyacak!

Yabancılara satılan konut sayısı artmaya devam ediyor. Bir toplantıda konu hakkında  açıklama yapan  ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ayanoğlu, "İlk 3 ayda yabancıya konut satışı yüzde 44 arttı" dedi. 

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsis Organizasyon Turizm Gıda Kozmetik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rukiye  Ayanoğlu tarafından kuruldu. 

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smartıes Technology Bilişim Tasarım Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 120 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Gümülcineli, Etem Yaman ve Mert Ayanoğlu ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacak!

Son 10 yıllık dönemde Beyoğlu’nun bir yatırım ve cazibe merkezi olarak çok farklı sektörlerde büyük gelişim sağladığını söyleyen Prof. Dr. Kerem Alkin, Beyoğlu2nun 100 bin kişiye daha istihdam sağlayacağını belirtti.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

İzmir Yalı Stadı için Aziz Kocaoğlu'na son çağrı!

Yalı Stadı için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslenen AK Parti İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli, “Büyükşehir davadan vazgeçtiği gün inşaat sürecek. Başkan bizi zaman kaybından kurtarsın.” dedi

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesi’ndeki Tansu Çiller Caddesi’ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Kepez Ayanoğlu'na çift şeritli cadde!

Kepez Belediyesi, Ayanoğlu Mahallesindeki Tansu Çiller Caddesi'ni, genişliğini 8 metreden 20 metreye çıkararak çift şeritli bir yol haline getirdi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti Emirgan'a taşınacak!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti yeni oturacakları evi seçti. Kenan İmirzalıoğlu, evlendikten sonra Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak.

Kerem Ayanoğlu Haberi

Kerem Ayanoğlu

Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kerem Ayanoğlu, Cem Pehlivanoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Ebikec Yatırım İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü inşaat onarım, taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turisttik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...