06 / 05 / 2024

Kerem Göğüş kim

Kerem Göğüş kim

İş adamı Kerem Göğüş’ü dolandırmak istediği iddia edilen bir kişi ile ortak hareket eden iki kardeşin Göğüş’ü ölümle tehdit ettikleri iddiası yargıya taşındı.

Kerem Göğüş'e emlak çetesinden şantaj!

İş adamı Kerem Göğüş büyük bir kumpasa düşürüldü. Emlak çetesi, yalan haberlerle bunaltmaya çalıştığı iş adamından 2 milyon dolarlık rezidans daire istedi.

Kerem Göğüş İstanbul Beşiktaş'taki otelini satıyor!

Keram Göğüş, birkaç yıldır "Trend" adını verdiği konseptle İstanbul ve Ankara'da inşaatlar yapıyor. Kerem Göğüş, İstanbul Beşiktaş'taki otelini satılığa çıkardı. Göğüş'ün otel için istediği para ise 5.9 milyon TL.

Konut satışları açıklandı, rakamlar gün güzüne çıktı! Bu konutları kim, nasıl alıyor? 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mart ayına yönelik konut satışlarını açıkladı. Verilere göre; 105 bin 394 konut satışı yapıldı. Peki bu konutları kim, nasıl alıyor?

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

3600 ek göstergede son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak?

Milyonlarca memur ve emekli bu haberi bekliyor. 3600 ek göstergede ağustos ayı itibarıyla son durum ne? Kimler 3600 ek göstergeden yararlanabilecek? Kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar…

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Kiralık ev fırsatçılığında günah keçisi kim?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan son zamanlarda sık sık gündeme gelen kiralık konutlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Hızalan'ın o açıklamaları...

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Amal ve Kerem Amal ortaklığında kuruldu.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Kerem Göğüş kim Haberi

Kerem Göğüş kim

Göğüş Yapı Turizm ve İnşaat şirketinin sahibi Kerem Göğüş’ü, ölümle tehdit etmekle suçlanan Murat ve Suat K. kardeşler hakkında açılan dava İstanbul 81. Asliye Ceza  Mahkemesinde görülüyor. Davanın bir sonraki duruşması mayıs ayı başında. Mahkeme, bir önceki duruşmada ‘hakaret ve tehdit’ suçlaması ile yargılanan iki kardeşin gelecek duruşmada hazır edilmelerini istedi.


10 DAİRE ALDI ÖDEMEYİ YAPMADI

Dava dosyasından edinilen bilgilere göre, Sakarya’da yaşayan F.K. 2 yıl önce Göğüş Yapı’dan 10 daire satın aldı. Taraflar satış sözleşmesini imza altına aldı. F.K. ödemeleri, çek, senet ve barter çekleri ile yapacağını belirtti. Ancak verilen çekler karşılıksız çıktı, senetler ödenmedi, barter çeki ise kullanılamadı. Üstelik Göğüş Yapı tarafı barter çekleri için A. barter firmasına 135 bin TL de komisyon ödemesi yaptı. Göğüş Yapı, F.K.’nın ödeme...