30 / 04 / 2024

Kerem Göğüş kimdir

Kerem Göğüş kimdir

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı eşi Kerem Göğüş'ün evini silahla basarak şantaj ve tehditle daire isteyen iki şüpheli hakkında 25 yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Wilma Elles ile Kerem Göğüş boşanıyor mu?

Geçtiğimiz günlerde eşi Kerem Göğüş ile ayrılacağı haberlerine açıklık getiren Wilma Elles, “Öyle bir şey yok. Nereden çıktı bu? Buraya eşim ve çocuklarımla birlikte geldim. Hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Burada tanıştık” dedi.

Kerem Göğüş ve Willma Elles birlikteliklerini anlattı!

Willma Elles, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisiyle hayatımıza girdi. Macera için geldiği Türkiye’de aşkı da buldu. Kerem Göğüş’e gönlünü kaptıran oyuncu, şimdilerde ikiz annesi olmanın keyfini çıkarıyor...

Kerem Göğüş dolandırıcılar tarafından tehdit ediliyor!

İş adamı Kerem Göğüş’ü dolandırmak istediği iddia edilen bir kişi ile ortak hareket eden iki kardeşin Göğüş’ü ölümle tehdit ettikleri iddiası yargıya taşındı.

Kerem Göğüş'e emlak çetesinden şantaj!

İş adamı Kerem Göğüş büyük bir kumpasa düşürüldü. Emlak çetesi, yalan haberlerle bunaltmaya çalıştığı iş adamından 2 milyon dolarlık rezidans daire istedi.

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi!

Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles evlendi. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ünlü işadamı Kerem Göğüş ve oyuncu Wilma Elles, Bebek'teki lüks dairelerinde mutluluğa 'Evet' dedi.

Kerem Göğüş İstanbul Beşiktaş'taki otelini satıyor!

Keram Göğüş, birkaç yıldır "Trend" adını verdiği konseptle İstanbul ve Ankara'da inşaatlar yapıyor. Kerem Göğüş, İstanbul Beşiktaş'taki otelini satılığa çıkardı. Göğüş'ün otel için istediği para ise 5.9 milyon TL.

Kerem Göğüş Wilma Elles'e doğum günü partisi düzenledi!

2 yıldır birlikte olduğu inşaatçı sevgilisi Kerem Göğüş, Wilma Elles'e Yeniköy'deki villalarının bahçesinde doğum günü partisi düzenledi.Kerem Göğüş geçen yıl da Wilma Elles’e doğum gününde 350 bin TL’lik bir daire armağan etmişti.

Kerem Göğüş: Talep çok sektörün önü açık!

Sektörde 80 milyonluk bir konut portföyünü yöneten Göğüş Gayrımenkul’ün kurucusu Kerem Göğüş, inşaat sektörünün siyasi istikrar sebebiyle önünün açık olduğunu ve taleplerin çok iyi durumda olduğunu açıkladı...

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Sağlıklı evlere talep artıyor!

Koronavirüs salgını sonrasında konut tercihleri bir hayli değişti. Fiziksel koşulların insanların temel önceliği haline geldiğini söyleyen Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, konutta yeni trendin sağlıklı evler olduğunu belirtti.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

Yatay mimari geleceğin trendi olacak!

Son yıllarda meydana gelen şiddetli depremler ve koronavirüs salgını yapay mimariye olan talebi arttı. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yatay mimarinin geleceğin trendi olacağını belirtti. 

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Kerem Göğüş kimdir Haberi

Kerem Göğüş kimdir

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamı eşi Kerem Göğüş'ün  evini silahla basarak şantaj ve tehditle daire isteyen iki şüpheli tutuklandı.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat K. ve Suat K. 2014 yılında Göğüş Holding’in İstanbul’daki dev projelerinden silah zoruyla 10 daire istedi. Göğüş, tehditleri dikkate almayınca bu kez oturduğu rezidans silahlı kişiler tarafından basıldı. Silahlı saldırganlar rezidansın güvenliğine Göğüş’ün dairesini sordu. Durumdan şüphelenen görevliler Göğüş’ün dairesini söylemedi. Güvenlik görevlilerini tehdit eden şüpheliler daha sonra rezidanstan ayrıldı. 

Hakim ‘yağma’ dedi

Olayın ardından emniyete başvuran Göğüş, kendisinden silah zoru ile 10 daire talep eden Suat K. ve Murat K.’yı şikayet etti. Gözaltına alınan iki şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma sonunda iki şüpheli hakkında “hakaret ve tehdit” suçlarından Asliye Ceza...