03 / 05 / 2024

kerem gönlümün evi nerede

kerem gönlümün evi nerede

Galatasaylı basketçi Kerem Gönlüm ile eşi Elif Gönlüm, İstinye sırtlarındaki 4 katlı, 600 metrekarelik villalarının kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Elif Gönlüm "Çocuklardan sonra Ulus'taki evimize sığamadık" dedi...

Bankaların mevduat faizi yarışı iyice kızıştı! 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar Şubat 2024?

Şubat ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerce yastık altında parası olan vatandaşlar da bankaların mevduat faizlerini merak ediyor? Peki 150 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Kiracı olduğu evi günlük kiralayana 100 bin TL ceza!

Konut kira fiyatlarının yükselmesinin ardından kiracı olduğu evi, başkalarına günlük kiraya verip, kazanç elde edenlere 100 bin lira ceza kesilecek. 

1 Milyon Liranın 32 günlük mevduat faizinde kazanç ne kadar? 

1 milyon liranın 32 günlük mevduat faizinde elde edeceği getiri, bankaların mevduat faizlerindeki sert yükselişler göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici bir seviyeye ulaşmış durumda.  Güncel mevduat faiz oranları ve 32 günlük en yüksek kazançlar hakkındaki detaylar...

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

17 TL sınırına dayanan gümüş tozu duman kattı! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Gümüş fiyatları haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. 17 TL sınırına kadar dayanan gümüş fiyatları tozu dumana kattı.  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı!

Dünyaca ünlü bankanın iflasıyla iki günde 465 milyar dolar buharlaştı

ABD'de Silikon Vadisi Bankası'nın (SVB) iflasının ardından yatırımcılarda yaşanan kaygılar küresel bankacılık hisselerinde keskin düşüşlere sebep oldu. Dünya borsalarında iki günlük kayıp 465 milyar dolara kadar ulaşmış oldu.

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Dünyaca ünlü analist gümüşün geleceği en yüksek rakamı resmen açıkladı. İşte gümüş fiyatları bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar gözlerine inanamadı! Acil Bakın!

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları.

Altın günlük bilekliklerde yüzde 20 indirim başladı! 14 ayar altın bileklik ne kadar? Koçak 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın günlük bileklik modellerinde Koçak'ta yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Günlük için tercih edilen bu bileklikler 14 ayar olup fiyatları 3,700 liradan başlıyor. İşte Koçak altın bileklik fiyat listesi 2 Kasım 2022..

kerem gönlümün evi nerede Haberi

kerem gönlümün evi nerede

Galatasaylı basketçi Kerem Gönlüm ile eşi Elif Gönlüm, İstinye sırtlarındaki 4 katlı, 600 metrekarelik villalarının kapısını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Elif Gönlüm "Çocuklardan sonra Ulus'taki evimize sığamadık. Buraya taşındık. Aslında şu an ara yerdeyiz. Çünkü Kemerburgaz'da yapımı devam eden evimiz henüz bitmedi" diyor. Elif gönlüm çatı katını çalışma ofisi haline getirmiş. Burada şiirler yazıyor, nefes terapistliği üzerine çalışmalar...