12 / 05 / 2024

Kerim Aksu özgeçmiş

Kerim Aksu özgeçmiş

CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Giresun Belediye Başkan Adayı Kerim Aksu kimdir? Kerim Aksu'nun biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Giresun Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Giresun Belediye Meclisi Şubat ayı 2. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında yapıldı. Belediye Meclisi, 2 Mart Perşembe günü saat 14:00’da toplanmak üzere sona erdi.

Giresun Gedikkaya Projesi'ne paraşüt alanı inşa ediliyor!

Giresun'dkai ‘’Gedikkaya Projesi’’ hızla ilerliyor. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun özel önem verdiği projeye yamaç paraşütü alanı ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Giresun Meclisi'nde 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi!

Giresun Belediye Meclisi Ekim ayı 1. Toplantısı Belediye Başkanı Kerim Aksu başkanlığında toplandı. Toplantıda 10 madde İmar Komisyonu'na havale edildi.

Murat Çakmak kimdir?

Murat Çakmak, Türkiye’nin lider teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın İnsan Kaynakları Müdürü oldu. Peki Murat Çakmak kimdir? İşte Murat Çakmak'ın özgeçmişi...

Ceren Cihaner Kimdir?

Ceren Cihaner, Metal Yapı Konut Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Peki Ceren Cihaner Kimdir? Ceren Cihaner bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ceren Cihaner'in özgeçmişi...

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Giresun İnönü'de ulaşım çalışmaları devam ediyor!

İnönü Caddesi’nin en yoğun bölümünün bir yönünün asfaltlandığını kaydeden Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu karşı şeridin de asfalt dökümü için hazırlandığını söyledi.

Kerim Aksu özgeçmiş Haberi

Kerim Aksu özgeçmiş

Kerim Aksu kimdir?

Kerim Aksu, 9 Mart 1969 tarihinde Giresun Merkezde doğdu. İlk Öğrenimini Giresun Gazi Paşa İlköğretim Okulu'nda, ortaöğrenimini Merkez Orta Okulu'nda tamamladıktan sonra 1983 - 1984 yıllarında Almanya'da Dil Kursu'nu bitirdi. 


Daha sonra 1987 yılında Giresun Lisesi'ni, 1992 yılında da Anadolu Üniversitesi Kütahya Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümü'nü bitirdi. 1992 yılında SHP üyesi ve Gençlik Kolları Giresun İl Başkanlığı görevini yürüttü. 1995-1997 yılları arasında Ankara'da vatani görevini tamamladıktan sonra, ilk iş hayatına 1997 yılında Giresun'da Beyaz Eşya Mağazası kurarak atıldı. Kurduğu firma halen faaliyet göstermektedir. 


Yine 1998-1999 yıllarında CHP Giresun Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 1999-2004 yılları arasında CHP Giresun Belediye Meclis Üyeliği,2001-2004 yılları arasında Belediye Başkan Vekilliği görevlerini yaptı. 2003-2008 yılları arasında CHP Giresun Merkez ilçe Başkanı ve 2008...