18 / 05 / 2024

Kerim Balıktay kimdir

Kerim Balıktay kimdir

Turizm ve tarımla birlikte Alanya'nın en önemli sektörlerinden olan inşaat da krizle boğuşuyor. Yabancıya mülk satışı durma noktasına gelirken, hem sektör, hem de yerli yatırımcı 1 Kasım seçimlerini bekliyor

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Alanya'da inşaat sektörüne KDV dopingi!

Türkiye'ye yerleşmeyen yabancılara konutta ve işyeri satışında KDV indirimi istisnası getirilmesi Alanya'da inşaat sektörünü sevindirdi. MÜTBİR Başkanı Mustafa Küçüker ve ALEKOD Başkanı Kerim Balıktay konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kerim Alain Bertrand kimdir?

Kerim Alain Bertrand, Doğuş Holding’in önemli bir teknoloji yatırımı olan REIDIN Türkiye’nin Ülke Müdürü olarak atandı. Peki, Kerim Alain Bertrand kimdir?

Araplar'ın yeni gözdesi Alanya!

ALEKOD Başkanı Balıktay "Yabancılar gereksiz prosedürlerle yoruluyor" dedi Balıktay " Emlak sektörü biraz ağır bir sektör olduğu için her yıl olduğu gibi Haziran, Temmuz, Ağustos ayları havaların sıcak olmasından dolayı duraksama dönemine geçer. " dedi.

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Burak Sezginsoy kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sezginsoy kimdir? Burak Sezginsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Sezginsoy bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Sezginsoy..

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Mehmet Ali Çalkaya kimdir?

Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya kimdir? Mehmet Ali Çalkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Ali Çalkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Ali Çalkaya..

Kerim Balıktay kimdir Haberi

Kerim Balıktay kimdir

Turizm ve tarımla birlikte Alanya'nın en önemli sektörlerinden olan inşaat da krizle boğuşuyor. Yabancıya mülk satışı durma noktasına gelirken, hem sektör, hem de yerli yatırımcı 1 Kasım seçimlerini bekliyor


ALANYA'DA yabancılara emlak satışlarının duraklama sürecine girdiğini belirten Alanya Emlak Komisyoncuları Derneği (ALEKOD) Başkanı Kerim Balıktay, "Ülke genelinde yaşanan son günlerdeki sıkıntılar turizmi etkilediği gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Yabancılarda biraz sorunlar var, bu gözardı edilemez. Sadece bizden kaynaklı değil, diğer ülkelerin kendi içlerinde yaşadığı sorunlardan kaynaklı sıkıntılar da var. Bir kaç yıldan bu yana devam eden, Avrupa'daki ve özellikle Rusya'daki krizin de etkisi oldu. Bu şartlar altında satışların düzelmesi için çabalamak gerekiyor. Çünkü en çok satışı Ruslar'a yapıyorduk" diye konuştu.


'DÜZELTMENİN YOLU TANITIMDAN GEÇİYOR'

Satış oranlarının yükselmesinin, tanıtım çalışmalarının bireysellikten çıkarılıp devlet...