30 / 04 / 2024

Kerim Bertrand

Kerim Bertrand

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi ve Fiyat Beklenti Endeks’ 2018 yılı 1. çeyrek dönem sonuçlarına göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklenmiyor. 

İstanbul'daki konutlarda aşırı değerlenme durdu!

İstanbul'da 5 yıllık dönemde konut fiyatlarında aşırı değerlenme gözlemlendiği, 2016 ve sonrasında ise fiyat artış hızının beklentilere paralel hareket etmeye başladığı belirlendi.

Türkiye'de her 5 markalı konuttan biri yabancıya satıldı!

2016'da Türkiye genelinde markalı konutların yüzde 21'i yabancıya satıldı. REIDIN Türkiye Ülke Müdürü Bertrand, "Geçen yıl markalı konut alan yerli ve yabancıların toplamının yüzde 33'ü peşin ödemeyi tercih ederken, yüzde 33'ü banka kredisi kullandı." dedi.

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var

Ekonomist Kerim Rota, ilave döviz yaratmanın farklı yollarının olduğunu açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat evleniyor!

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat, cumartesi günü aile arasında yapılacak nikah ile evleniyor.

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu tüm mirasını öğrencilere bağışladı!

Prof. Dr. Kerim Aydoğdu,  sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımında yakalandığı elim hastalık sebebiyle tüm mirasını ihtiyaç sahibi öğrencilere bağışlayacağını duyurdu.

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz'a imar usulsüzlüğü soruşturması!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, ilçedeki imar usulsüzlükleriyle ilgili olarak Zonguldak Adliyesi'ne gelip, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı'na ifade verdi.

Gayrimenkul fiyatları artacak!

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Fiyat Beklenti Endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 4 arttı. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand, verilere değerlendirdi.

Kerim Bertrand: Yatırımcılara ucuz arsa tahsis edilmeli!

REIDIN Türkiye CEO’su Kerim Bertrand, konut sektöründe yapılması gerekenlerle ilgili konuştu. Bertrand, geliştiricilerin ucuz konut yapmaları için devletin ucuz arsa tahsis etmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisi azaldı!

REIDIN, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. REIDIN CEO’su Kerim Bertrand ''Gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin azaldığını söyleyebiliriz'' dedi. 

Müteahhitler Libya'ya dönüyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Kerim Ülker, bugünkü yazısında Türk inşaat sektörünün yurtdışı çalışmalarını değerlendirdi. 

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvega Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kerim NUHOĞLU tarafından kuruldu.

Bayraktar Holding'in acı günü! Kerim Gökçe vefat etti!

Bayraktar Yatırım Holding'in İnsan Kaynakları Grup Başkanı Zeynep Gamze Türker'in babası Kerim Gökçe vefat etti. Merhumun cenazesi bugün defnedilecek...

Kerim Bertrand Haberi

Kerim Bertrand

REIDIN CEO’su Kerim Bertrand, REIDIN’in, Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven ve Fiyat Beklenti Endeksi 2018 yılı 1. Çeyrek dönem sonuçlarını değerlendirdi. Bertrand, "on dönem raporlarını incelediğimizde, 2018 yılı 1 Çeyrek döneminde, bir önceki döneme göre 9 puan artarak 95’e yükselen Güven Endeksi’nin, son bir yılın ortalaması 100.6’ya yaklaştığını görüyoruz. Endeks değerinin 100’ün üzerinde çıkmasının pozitif olarak değerlendirildiği Güven Endeksi’nde 9 puanlık bir artışla bu rakama yaklaşılmasını olumlu buluyoruz. Fiyat Beklenti Endeksi ise 85 puanla son bir yılın ortalaması 96.8’in altında kaldı. Endekslere göre, önümüzdeki üç aylık dönemde gayrimenkul fiyatlarında artış beklentisinin azaldığını söyleyebiliriz" açıklamasında bulundu. 

‘Güven Endeksi’nde artış, ‘Fiyat Beklenti Endeksi’nde gerileme yaşandı

REIDIN Türkiye Gayrimenkul Sektörü Güven Endeksi değeri, 2018 yılı 1. Çeyrek döneminde, geçen çeyrek döneme göre yüzde 10 artışla...