12 / 05 / 2024

kerim çarmıklının Picks by Pros projesi nerede sergilenecek

kerim çarmıklının Picks by Pros projesi nerede sergilenecek

Kerim Çarmıklı, Crate and Barrel'ın Türkiye'nin önde gelen mimar ve tasanmcılarıyla gerçekleştirdiği "Picks by Pros" projesi kapsamında seçimlerini görücüye çıkardı. Etkinlik markanın Zorlu'daki mağazasında gerçekleşti.

Son dakika! Tokat'ta 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Tokat'taki 5.6 büyüklüğündeki depremden sonra kentte artçı depremler de olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi, Tokat Turhal'da 4.2 büyüklüğünde deprem olduğunu açıkladı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak kaydedildi.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan İstanbul depremi açıklaması: Zamanı belli olmasa da büyüklüğü yaklaşık 6,4'tür!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından beklenen İstanbul depreminin büyüklüğünün 6.4 olacağını söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kamu kurumlarının deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğü 1 trilyon 139,7 milyar lira oldu!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, bütün kamu kurumlarının geçen sene deprem harcamaları için tahsis ettiği kaynağın büyüklüğünün, bağış hesaplarıyla birlikte 1 trilyon 139,7 milyar liraya ulaştığını açıkladı.

33 istasyonun 4.6 dediği dün geceki Hatay depremini, AFAD 3.7 olarak açıkladı! Uzman isim Kandilli'den veri istedi!

Gece yarısı saat 01:32'de Hatay'da deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 3.7, AFAD ise 3.8 olarak açıkladı. Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, 33 istasyonun depremin büyüklüğünü 4.6 olarak açıkladığını söyledi. İşte İçelli'nin o paylaşımı...

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı onaylandı! Toplam arz büyüklüğünü duyanlar kulaklarına inanamadı!

Tab Gıda halka arzı Sermaye Piyasası Kurulunca onaylandı. Tab Gıda'nın halka açıklık oranı, taslak izahnamedeki bilgilere göre yüzde 18,5 olarak belirtildi. 52.5 milyon lotun 130 TL’den "Bireysele Eşit Dağıtım" yoluyla işleme açılması öngörülüyor. 

Dönüm nedir? Dönüm nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul yatırımı olanlar tarafından 'dönüm' kavramı sıklıkla duyulur. Bu kavram günümüzde emlak sitelerinde de taşınmaz ürün özelliklerinde kullanılıyor. Arazi alanlarının büyüklüğünü ifade eden dönüm kaç metrekaredir ve nasıl hesaplanır? İşte dönüm kavramı ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kc Studio Mobilya Tasarım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kerim Çarmıklı tarafından kuruldu.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

Toyota'nın efsane otomobili Corolla yenilendi! İşte yeni Toyota Corolla'da dikkat çeken detaylar ve güncel satış fiyatı

Yılların efsanesi  Toyota Corolla, her zamanki şıklığını ve konforunu korurken, yeni 5. nesil hibrit teknolojisi, üst düzey güvenlik ve gelişmiş teknolojik donanımları ile yüzünü geleceğe çevirdi. Peki yeni Toyota Corolla'nın fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Kadınların ve gençlerin ilgisi arttı! 50 bin lirası 100 bin lirası olan borsaya yatırdı!

MKK Genel Müdürü Ekrem Arıkan gençlerin, kadınların borsaya olan ilgisinin arttığını belirterek, yeni yatırımcının ortalama porföy büyüklüğünün 100 bin lira olduğunu bunun da sağlıklı bir durum olduğunu ifade etti.

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Işıklı tarafından kuruldu.

kerim çarmıklının Picks by Pros projesi nerede sergilenecek Haberi

kerim çarmıklının Picks by Pros projesi nerede sergilenecek

Kerim Çarmıklı, Crate and Barrel'ın Türkiye'nin önde gelen mimar ve tasarımcılarıyla gerçekleştirdiği "Picks by Pros" projesi kapsamında seçimlerini görücüye çıkardı. Markanın Zorlu'daki mağazasında gerçekleşen etkinlikte ev sahipliği yapan Kerim Çarmıklı, konuklarla yakından ilgilendi. İş ve cemiyet dünyasından ünlü isimlerin boy gösterdiği davette göze çarpanlar arasında Siren Ertan, Banu Çarmıklı, Gökhan Çarmıklı, Mina Başaran, Süleyman Kosif ve Timur Kunt vardı. 


Akşam...