15 / 05 / 2024

Kerim Uras

Kerim Uras

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras dün Selanik Belediye Başkanı Yannis Boutaris ile görüşerek Atatürk Evi'nin restorasyonu ve çevresinin düzenlenmesi hakkında bilgi paylaşımında bulundu

Yunanistan'a vizesiz seyahat yolda!

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras beklenen müjdeyi verdi: Yunanistan'a vizesiz seyahat yolda!

Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası 15 Eylül'de başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenecek ve 15 Eylül tarihinden itibaren 3 gün devam edecek "Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası" kapsamında yeni hazırlanacak olan deprem yasasının altyapısı oluşturulacak.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ea Uras Grup Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Ataman tarafından kuruldu. 

Ekonomist Kerim Rota ek döviz yaratmanın formülünü açıkladı. Bir yol daha var

Ekonomist Kerim Rota, ilave döviz yaratmanın farklı yollarının olduğunu açıkladı.

Ekonomist Kerim Rota'dan Merkez Bankası ve dolarla ilgili korkunç iddia

Eski Hazineci ve Gelecek Partisi Ekonomi Politikaları Başkanı Kerim Rota, Merkez Bankası'nın dün 1.72 milyar dolar satış yaptığını ve bu politikaların felakete yol açacağını savundu.

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Uras Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Zahirecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi üsküdar'da yapıldı. 

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Kerim Polat kimdir?

Polat Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat’ın oğlu Kerim Polat kimdir? Kerim Polat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kerim Polat'ın biyografisi...

Kerim Gözalan vefat etti! 

Gözalan Group Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Gözalan hayatını kaybetti. Gözalan Group, taziye ilanı yayınladı. 

Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Bir kaç gündür gündemden düşmeyen Atilla Uras ile ilgili haberler kafaları karıştırdı. Çünkü ortada iki tane Atilla Uras var. Peki Paramount Hotel'in sahibi hangi Atilla Uras?

Victoria Yasemin Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras'ın kızı Victoria Yasemin Uras kimdir? Victoria Yasemin Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Victoria Yasemin Uras'ın  biyografisi...

Atilla Uras kimdir?

Paramount Hotel'in ilk sahibi Atilla Uras kimdir? Atilla Uras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Atilla Uras'ın biyografisi...

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kerim Uras Haberi

Kerim Uras

Atatürk Evi, 18 Haziran 20122'de başlayıp beş ay sürecek restorasyon çalışmaları nedeniyle ziyaretçi kabul edemeyecek.


Kerim Uras'ın Selanik ziyaretinin sonucunda Selanik Rotonda meydanından Atatürk evine özel bir yürüyüş yolu yapılacağına karar verildi.


Uras Atatürk Evi hakkında şunları söyledi:


Semtin iyileştirilmesi, otoparkının güzelleştirilmesi ve dinlenme alanlarının yapılması proje dahilin yer alıyor ayrıca projede Sayın Boutaris'da destek verecek ve şehre Türk vatandaşları daha yoğun bir şekide ziyaret edecek.


Konumu dolayısıyla Balkanların giriş kapısı sayılan Selanik ve çevresinin turizm açısından büyük potansiyele sahip olduğunu söyleyen Uras,  Selanik'ten sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Apostolos Tzitzikostas ile görüşmesinde de THY'nin İstanbul'dan seferlere başladığı Selanik ile hava bağlantısının geliştirilmesi, İzmir ve Selanik arasında yolcu ve yük taşımacılığı için deniz bağlantısının kurulması konularının gündeme geldiğini...