22 / 07 / 2024

Kerpe Limanı Mendireği ihalesi ki firma katıldı

Kerpe Limanı Mendireği ihalesi ki firma katıldı

Kocaeli'deki Kerpe Limanı Mendireği Restorasyonu ihalesi, Büyükşehir Belediyesi destek hizmetleri binasında gerçekleştirildi. Tarihi Kerpe Limanı geçmişte Cenevizliler ile Osmanlı Devleti' nin ticaretinde önemli yer tutuyordu

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Beyrut Limanı imar için atılacak adımları bekliyor!

Bir sene önce meydana gelen patlama nedeniyle harabeye dönen Beyrut Limanı çok sayıda uluslararası firmanın ilgi odağı haline gelse de imar çalışmalarından uzak.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış Yat Limanı ihalesi için karar!

Kadıköy'de bulunan Kalamış Yat Limanı ihalesi için tam yetki Kadıköy Belediye Başkanı Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'na verildi.

Yenifoça Yat Limanı için düğmeye basıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı projesi için ihaleye çıkıyor...

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Global Word Liman İşletmeciliği İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Sakyatan tarafından kuruldu.

Zonguldak Limanı projesi için 13 iş yeri yıkılacak!

Zonguldak’ta Liman projesi içinde yer alan yıkılmasına karar verilen 13 iş yeri için çalışmalar sokağa çıkma kısıtlaması gününde de sürüyor.

Trabzon Liman İşletmeciliği deposunu 840 bin TL'ye kiraya verdi!

Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Tekirdağ Limanı'nı 347 milyon TL teklifle Ceynak aldı!

İkimzi kez ihaleye çıkan Tekirdağ Limanı’nı Ceynak, 347 milyon 100 bin lira teklif vererek devraldı. Ceynak Tekirdağ Limanı ile işletmeleri arasına ikinci limanını dahil etmiş oldu..

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özüaydın Vinç ve Liman İşletmeciliği Nakliyat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 35 milyon TL sermaye ile bugün açıldı. 

Kerpe Limanı Mendireği ihalesi ki firma katıldı Haberi

Kerpe Limanı Mendireği ihalesi ki firma katıldı

Kocaeli'deki Kerpe Limanı Mendireği Restorasyonu ihalesi, Büyükşehir Belediyesi destek hizmetleri binasında gerçekleştirildi. Tarihi Kerpe Limanı geçmişte Cenevizliler ile Osmanlı Devleti'nin ticaretinde önemli yer tutuyordu. Proje kapsamında mevcut tarihi limanın bir bölümü orijinal halinde bırakılırken bir bölümü de tarihi dokusuna uygun restore edilecek. Restorasyonda limanın kendi mevcut taşları ve yine yöresel malzemeler kullanılarak tarihi doku canlandırılacak. limanın bulunduğu alanın ayrıca turizme de kazandırılması düşünülüyor, limanın bulunduğu alanda yapılan dalışlarda bulunan iki adet büyük Osmanlı dönemine ait top ile yapılacak iki adet Ceneviz gemisinden bir tanesi batırılarak dalış turizmine açılacak. İlk defa bir liman restorasyonu gerçekleştirecek olan Büyükşehir Belediyesi, Kerpe Limanı Mendireği ihalesini Destek Hizmetleri servisinde yaptı. İhaleye iki firma teklif verirken en yüksek teklif 1 milyon 27 bin 535 TL...