03 / 05 / 2024

Kervan Ayşeçavuş projesi görselleri

Kervan Ayşeçavuş projesi görselleri

Kervan Yapı tarafından hayata geçirilen proje Kervan Ayşeçavuş Bağdat Caddesi'nde yükselecek. İstanbul'un en güzel semtlerinden biri olan Suadiye'deki projenin inşasına Şubat ayında başlanması planlanıyor.

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

Mehmet Nuri Ersoy'dan son dakika Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi Çeşme Projesi kapsamındaki hedef yatak kapasitesinin, koruma talepleri sebebiyle 100 binden 55 bine indirildiğini dile getirdi. 

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede?

KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Pendik Çamçeşme projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Ayşe Selen Kocabaş kimdir?

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş kimdir? Ayşe Selen Kocabaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayşe Selen Kocabaş'ın biyografisi....

Çimtaş'ın acı günü! Ayşe Cici vefat etti!

Çimtaş Genel Müdür Yardımcısı Cafer Cici'nin annesi Ayşe Cici vefat etti. Çimtaş ve ENKA taziye ilanı yayınladı.

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

Kervan Ayşeçavuş projesi görselleri Haberi

Kervan Ayşeçavuş projesi görselleri

Kervan Ayşeçavuş Konutları için ruhsat talebinde bulunan Kervan Yapı, projeyi Şubat ayı civarında hayata geçirmeyi planlıyor. Projenin başlamasının ardından satış fiyatları da belli olacak.


Ayşeçavuş Evleri'nin İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi'nde inşa edilmesi planlanıyor. Proje bünyesinde kapalı otopark imkanı ve sürekli çalışan kamera sistemi bulunuyor.


Kervan Ayşeçavuş projesi dahilinde dizayn edilen evlerde yangın alarm sistemi, salonda klima, her evde ebeveyn banyo, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz bulunuyor.


Suadiye'deki AyşeÇavuş projedeki daireler 80 metrekare civarında yapılacak. Kervan Ayşeçavuş Suadiye'nin Bağdat Caddesi'ne ve sahil yoluna yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Kervan Yapı'nın inşa ettiği Kervan Ayşeçavuş projesindeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks gibi farklı tiplerinden oluşuyor. 


Kervan Ayşeçavuş adres

Şehit Evliya Sok. No:10 Suadiye / İSTANBUL


Kervan Ayşeçavuş görselleri!