06 / 05 / 2024

Kervancı İnşaattan Çorluda 1100 konutluk City

Kervancı İnşaattan Çorluda 1100 konutluk City

Kervancı İnşaat, Tekirdağ Çorlu'da devam eden City1- City2 projelerine ilave olarak başlayacak olan City3 - City4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek.

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaattan Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Murat Jardat tarafından kuruldu.

Evdeki hasarın gizli ayıp olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda kat karşılığı inşaattan daire aldığını ve sattığını belirten okuyucu daireyi alan kişinin duvarlarda rutubet olduğu gerekçesiyle dava açtığını aktardı. Okuyucu, kendi aleyhinde rapor hazırladığını ve bunun sonucunda ne olacağını sordu.

Neo Yapı iflas etti!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde karşılaştığı maddi sorunları aşamayınca konkordato talep etmişti. Neo Yapı, iflas etti.

Denizli'de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Denizli Merkezefendi Şemikler'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti...

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Türk müteahhitler için Kanada fırsatı!

Türkiye ile Kanada arası ticari ilişkiler her geçen gün güçlenmeye devam ediyor. İnşaattan gıdaya, tekstilden yazılıma birçok sektörde Türkler için büyük potansiyel bulunuyor...

İstanbul’da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde çalıştığı inşaatın ikinci katından düşen Suriye uyruklu 41 yaşındaki işçi Nabi Reşo, yaşamını yitirdi.

Aydın Söke'de konutlarını alamayan mağdurlar müteahhite dava açtı!

Aydın Söke'de 4 yıl önce yapımına başlanan 2 blok halindeki inşaattan ev satın alan 115 kişi, müteahhitin işi yarım bırakması sebebiyle mağduriyet yaşıyor. 

Neo Yapı'nın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapıya sahip olan Neo Yapı Arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı. 

Muğla'da inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Muğla Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bir evin inşaatında çalışan Ali Yılmaz (48) dengesini kaybeti, 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Neo Yapı'nın alacaklılar toplantısı 21 Ocak'ta!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimde hizmet sunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar alındı...

Neo Yapı'nın kesin mühleti 2 ay uzatıldı!

İnşaattan mimariye, statik dizayndan pazarlamaya kadar çok birimli bir yapısı bulunan Neo Yapı arazi Geliştirme İnşaat, sektörde yaşadığı mali sorunlarını aşamayınca konkordato talep etmişti. 

Ordu'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Ordu'nun Çamaş ilçesi Edirli Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Kervancı İnşaattan Çorluda 1100 konutluk City Haberi

Kervancı İnşaattan Çorluda 1100 konutluk City

Tekirdağ Çorlu'da bu yıl 550 dairenin satışını gerçekleştiren Kervancı İnşaat, yapımı devam eden City 1 - City 2 projelerine ilave olarak 2016 yılında başlayacak olan City 3 - City 4 projeleri ile birlikte bölgede bin 100 konutun inşasını gerçekleştirecek. 


Kervancı İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kervancı, Çorlu'nun sanayi kenti, bölgede merkez konumunda olması nedeniyle beyaz yakalı ve üst düzey yöneticilerin konut talebinde bulunduklarını belirtti. 


Kervancı, bunun yanında sanayi kenti olmasından dolayı İstanbul'dan gelen yatımcıların da konut talebinde bulunduğunu vurguladı. Çorlu'da site konseptinde altı etaptan oluşan bin 300'ün üzerinde konut inşa etiklerini bilgisini veren Murat Kervancı, "2016'da yapacağımız projeler arasında ise Bülent Ecevit Bulvarın üzerinde Kervancı City 1 - City 2 devamı olan City 3 - City 4 projeleri yer alıyor. 

Bu toplamda...