04 / 05 / 2024

Kervansaray antalya otelleri

Kervansaray antalya otelleri

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım Holding Lara ve Kundu'da yer alan otellerini satıyor...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Antalya Kervansaray Lara Otel 495 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarıldı...

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Kervansaray Holding'ten yeni yatırımlar yolda!

Kervansaray Yatırım Holding'de yeniden yapılanma çalışmaları tamamlandı. Şirket, önümüzdeki dönemde Antalya otellerinde renovasyon çalışmaları başlatmaya hazırlanıyor. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Kervansaray Lara Hotel 318 milyon TL'ye 2. kez ihale edildi!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü tarafından Lara'daki Kervansaray Otel ikinci kez satışa çıkarıldı. 318 milyon TL'ye satılan otelin ihalesine katılım olmadı.

Kervansaray Lara Hotel'in satışına kimse katılmadı!

Kervansaray Grubu'nun Antalya'daki oteli Kervansaray Hotel Lara icradan satışa çıkmıştı. 318 milyon TL'ye satışa çıkan otelin ihalesinde katılım olmadı.

Kervansaray'ın Lara ve Bodrum'daki iki oteli icradan satılıyor!

Bodrum ve Antalya Lara’daki iki otelin icradan satışı için gün açıklandı. Kervansaray markası ile hizmet veren Antalya Lara’daki otel için 318 milyon TL, Bodrum’daki otel için ise 94 milyon TL bedel belirlendi.

Kervansaray Kundu Oteli 8 aylığına kapatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding, Antalya Kundu'daki otelini belli bir süreliğini kapattığını duyurdu. Süreli kapatma kararına gerekçesini ise, kötü geçen sezon oluşturdu.

Kervansaray antalya otelleri Haberi

Kervansaray antalya otelleri

Kervansaray Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin aktifine kayıtlı Güzeloba Mahallesi, Tesisler Caddesi, No:172 Muratpaşa-Antalya'da bulunan KERVANSARAY LARA OTEL ve KONGRE MERKEZİ ile Güzeloba Mahallesi, Kemerağzı Turistik Tesis Alanı, Aksu-Antalya'da bulunan KERVANSARAY KUNDU Otellerimizin gayrimenkulünün %50 hissesini İranlı işadamı Mirahmed Shoseu satın almak istemektedir. 


Her iki gayrimenkulün tamamı için (%100'ü) değerleme sonucu tespit edilen bedel toplam 272.965.000 TL'sıdır. Söz konusu gayrimenkuller için değerleme sonucu tespit edilen bedelin %50'sine tekabül eden toplam 136.482.500 TL'sından aşağı olmamak üzere Mirahmed Shoseu ile satış görüşmelerine başlanmıştır. Satış görüşmelerinin neticelenmesi halinde sonuçları ayrıca bildirilecektir.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...