05 / 05 / 2024

Kervansaray Bursa Oteli Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. 

Kervansaray Bursa Oteli Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. 

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. mülkiyetindeki Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması için KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzaladı...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa Büyükşehir Tarihi Eskişehir Han Oteli'ni satacak!

Bursa Büyükşehir, Osmangazi'de Kayhan Mahallesi’ndeki Tarihi Eskişehir Han Oteli’nin satılabilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nden onay alacak...

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Kervansaray'dan Lara Oteli kiralama açıklaması!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'dan Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Kundu Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı.

Kervansaray'ın Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding, Kervansaray Lara Oteli'nin kiralanması hakkında açıklama yaptı...

Kervansaray Lara Oteli'nin icradan satışı durduruldu!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 27973 ada, 39 parsel ve 40 parselde yer alan otel icradan satışa çıkarılmıştı. İcra satışı mahkemenin 5 Aralık 2019 tarihli istinaf ve temyiz yolu kapalı olmak üzere verilen "kesin" kararıyla durduruldu...

Kervansaray Termal Otel icradan 73 milyon TL'ye satışta!

Bursa'da 1990'da inşa edilen Kervansaray Termal Otel yeniden satışa çıktı. 73 milyon istenen tarihi otelin ihalesi 4 Mart'ta düzenlenecek.

Kervansaray'ın Bodrum'daki oteli satıldı!

Bodrum Kervansaray otelin satışı gerçekleştirildi. Mega Varlık Yönetim şirketinin sahip olduğu oteli iş insanı Şaban Kayıkçı satın aldı. 

Kervansaray Bursa Oteli Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.  Haberi

Kervansaray Bursa Oteli Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. 

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kervansaray Bursa Oteli'nin (Fomara City Otel) kiraya verilmesi hususunda yönetim kurulunun 20 Mart 2020 tarihli kararı hakkında açıklama yaptı. 

Kervansaray Yatırım Holding tarafından şirket mülkiyetinde olan Kervansaray Fomara City Otel'in kiralanması hususunda KSF YILDIRIM Turizm Otelcilik Tic. Ltd. Şirketi ile 23 Mart 2020 tarihinde sözleşme imzalandı.

Sözleşmede, aylık kira bedelleri; İlk yıl aylık net 95.000TL+KDV, 2. Yıl aylık net 110.000TL+KDV, 3. Yıl aylık net 121.000 TL+KDV, 4.yıl aylık net 133.100TL+KDV,5. Yıl aylık net 146.410TL+KDV olarak belirlendi. 

5+5+5 yıl olarak imzalanan sözleşmenin her 5 yılın sonunda taraflar tekrar bir araya gelerek ve yazılı mutabakat halinde süre 5 yıl uzatılacağı açıklandı. Kiracı ilk 5 yıllık dönem başında oteli masrafı kendine ait olmak üzere yenileyecek.

Söz konusu kiraya...