14 / 05 / 2024

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray yatırım sözleşme değişikliği başvurusunu eksik belge nedeni ile işlemden kaldırdı.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanlar kırmızı kodla uyarıldı! Hesaplar değişti! İşte yeni yatırım sıralaması...

Piyasa uzmanı İslam Memiş Fed ve Savaş beklentilerinin hesapları değiştirdiğini söyleyerek elinde dolar, altın, euro ve gümüş olanları uyardı. İşte yeni yatırım sıralaması...

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Kira sözleşmesi bitince kiracı çıkarılır mı? Sözleşmeden ne kadar sonra kiracı çıkarılır?

Kiracıları ilgilendiren konulardan biri de sözleşme durumlarıdır. Genelde senelik imzalanan sözleşmelerin bitiminde kiracıların hemen çıkarılıp çıkarılmaması merak ediliyor. Bu konuda yasal düzenlemelere göre belirli kurallar uygulandığı için sorunun yanıtları farklıdır.

TOKİ’de sözleşme ne zaman imzalanır? TOKİ kura çıkarsa iptal edilir mi?

TOKİ sözleşme konusu şu sıralarda sıklıkla karşımıza çıkan konulardan biridir. Özellikle kurada ismi çıkanlar bu konuda pek çok soru sormaktadır. İşte TOKİ sözleşmesine dair araştırılan detaylar!

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

Sinpaş GYO, Finanskent arsası için Arı Finansal Kiralama ile sözleşme imzalayacak! 

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Finanskent Mahallesi, 2432 ada, 11 parseldeki 22.965,43 metrekarelik arsa için yeni bir sözleşme imzalanmasına karar verildiği açıklandı.  İşte ayrıntılar...

Akiş GYO Caddebostan projesi için kat karşılığı inşaat sözleşme imzalayacak! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu toplantısında Kadıköy gayrimenkulü ile ilgili bir karar alındı. Bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verilirken, sözleşme detayları da belirlendi. İşte ayrıntılar...

Ziraat GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvuracak!

Ziraat GYO "Faaliyet Kapsamı Faaliyet Yasakları Yatırım Sınırlamaları" başlıklı 4. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadil edilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı 'na başvurulmasına karar verildi.

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Akiş GYO ve Ziraat Yatırım aracılık hizmeti sözleşmesi imzaladı!

Akiş GYO tarafından açıklanan bedelli sermaye artırımı süreciyla ilgili, Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık hizmeti sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği Haberi

Kervansaray Yatırım sözleşme değişikliği

Kervansaray Yatırım tarafından yapılan açıklama şöyle;


27.01.2014 tarihli özel durum açıklamamız ile bildirdiğimiz esas sözleşme değişikliği ile ilgili olarak Sermaye Piyasası Kurulu'na yapmış olduğumuz başvurumuz, eksik belge nedeniyle işlemden kaldırılmıştır.


Sayın, Hissedarlarımızın bilgisine sunulur.


KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG...