03 / 05 / 2024

Kesa Electrical PLC

Kesa Electrical PLC

Haziranda Bodrum'da bu yılki 4. ve toplamda 28. mağazasını açan Darty, eylülde de Bursa'da mağaza açacak

Rolls-Royce'un başına Türk CEO geçiyor

Rolls-Royce, Tufan Erginbilgiç'in Rolls-Royce Holdings Plc'nin CEO'su olarak atandığını duyurdu. Şirketten kamuya yapılan açıklamada, Tufan Erginbilgiç'in 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle yeni görevine başlayacağı dile getirildi.

Akiş GYO ve HSBC Bank arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Akiş GYO'nun HSBC Bank PLC'den kullanmış olduğu 23 milyon 482 bin 759,66 USD anapara bakiyesi bulunan kredisi kapatıldı ve bankadan kullanılacak krediye ilişkin kredi sözleşmesi imzalandı.

Beko, Cambridge'de Ar-Ge Merkezi açtı!

Arçelik’nin İngiltere’de faaliyet gösteren satış ve pazarlama şirketi Beko Plc., Cambridge’deki Ar-Ge Merkezi’nin resmi açılışını yaptı.

I-Crown Inverter Salon Tipi Klima'nın yüksek teknolojisine yoğun ilgi!

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree Electrical’ın Crown serisinden I-Crown Inverter Salon Tipi Klima’nın tasarımı ve yüksek teknolojisi ile konutlarda da yoğun talep gördüğü bildirildi.

Afrika yapı sektörü AfricaBuild Lagos'ta buluşacak!

Dünyanın en büyük fuar şirketleri arasında yer alan ITE Group PLC. ve fairtrade Messe GmbH & Co KG, Afrika kıtasının en büyük ekonomisine sahip olan Nijerya’da, Afrika yapı ve inşaat sektörünü bir araya getiriyor.

Shell 185 akaryakıt istasyonunu satacak!

Shell, İngiltere`de 185 akaryakıt istasyonunu satacak. Royal Dutch Shell PLC, çekirdek olmayan varlıklarını elden çıkarma stratejisi çerçevesinde İngiltere'deki 185 akaryakıt istasyonunu satacak.

Kesa Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kesa Yapı Anonim Şirketi 26 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi 'nde, Kemalettin Soran Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Depremde hayat kurtaracak buluşa imza atıldı!

Sakarya Üniversitesi IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) Öğrenci Kolu tarafından geliştirilen DASER adı verilen akıllı telefonlara indirilebilecek yazılımın, deprem sırasında göçük altında kalanların yerinin tespitine yardımcı olacak.

Anadolu Grubu Migros‘tan hisse almayı düşünüyor iddiası!

Anadolu Grubu iştiraklerinden Anadolu Endüstri AŞ' nin Tesco Plc'nin Türkiye' deki operasyonu Kipa ve Migros' un birleşmesi halinde ortaya çıkacak şirketten hisse almayı düşündüğü iddia edildi...

Beko en iyi yatırımcı ödülü aldı!

Beko plc Business Network Derneği tarafından En iyi Türk yatırımcı seçildi

Saf GYO, HSBC'den 100 milyon dolar kredi alacak!

Saf GYO, HSBC PLC ile 100 milyon dolar kredi sözleşmesi imzalamaya karar verdiğini açıkladı

The Tower Londra'nın tanıtımı bugün yapıldı! 940 bin Pound!

St. George PLC tarafından hayata geçirilen, Londra'nın en yüksek ve prestijli projesi The Tower, Turkey Sotheby's International Realty aracılığıyla Türk yatırımcılarla buluştu

Electro World, Türkiye'de 25'inci mağazasını açtı!

Dixons Retail plc, dört sene önce başladığı Türkiye operasyonlarında mağaza ağı ve merkez ofisi dahil, toplam bin 500 kişiye iş olanağı sağladı. Electro World, Türkiye'de 25'inci mağazaya ulaştı

Kesa Electrical PLC Haberi

Kesa Electrical PLC



Avrupa ve Türkiye'nin önde gelen beyaz eşya ve perakende markası Darty, Türkiye'de el değiştirme sürecinde olmadığını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamada "Darty'nin bağlı bulunduğu Kesa Electrical PLC (Darty Group) Türkiye'nin ve Darty Türkiye'nin büyümesine inanmaktadır ve kesinlikle satma fikirlerinin olmadığını vurgulamaktadır. Darty, Türkiye'ye yatırım yaptığı ilk günden beri hizmet, ürün ve fiyat politikasıyla başarılı ve istikrarlı bir şekilde büyümesine devam etmektedir. Türkiye'de her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle hareket eden Darty, 2012'de de bu hedefine doğru ilerlemektedir. Haziranda Bodrum'da bu yılki 4. ve toplamda 28. mağazasını açan Darty, eylülde de Bursa'da mağaza açacaktır"...