05 / 05 / 2024

keşam imarı

keşam imarı

Edirne Keşan Belediye Meclisi toplandı. Keşan Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısının 1. Oturumu 5 Haziran 2014 Perşembe günü gerçekleştirildi. Özcan, gündeme ilave edilen maddeler olduğunu belirtti ve bunları oylamaya sundu.

Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor!

Fukuşima Valisi Uçibori Masao yaptığı açıklamada "Gelecek ay Fukuşima'nın yeniden imar ve inşa sürecinin sonraki safhası başlıyor. Sosyal yaşamı geliştirerek Fukuşima'nın parlak geleceği için çalışmayı sürdüreceğiz." dedi.

Keçiören'de dönüşecek mahalleler açıklandı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ilçe genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları için "Keçiören’in 6’da 5’i gecekonduydu. Vatandaşımız kışın donar, yazın yanardı. 'İnsanca yaşam, insanca hayat' diyerek kentsel dönüşümü başlattık” açıklamasını yaptı

Büyükçekmece'deki Avenue İstanbul'un imar değişikliği için suç duyurusu!

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi’nin inşaat firmasına imar peşkeşi çektiği Avenue İstanbul projesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. 850 milyon TL'lik rant vurgunu için suç duyurusunda bulunulacak. Valilik, inşaatta inceleme yapan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün müfettiş talebini onayladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

Olcay Güngör'den Keşan'da imar düzenlemesi talebi!

2019 yılına ait konut satışlarını değerlendiren Edirne Keşan Umum Emlak Müşavirler Derneği Başkanı Olcay Güngör, Keşan’da acil olarak yeni imar düzenlemelerinin gerekli olduğunu da söyledi.

Keşan’a yeni imar planı uygulaması!

Keşan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Ünal, Keşan’da imar planında yeni gelişme alanı olarak açıklanan yaklaşık 300 hektarlık alanda imar uygulaması yapılacağını açıkladı.

Keşan Belediye Meclisi'nin gündeminde imar var!

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu başkanlığında düzenlenen Keşan Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı Toplantısı'nda imar planları görüşüldü.

Keşan Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Keşan Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Olağan Toplantısı düzenlendi. Toplantıda imar maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

İmar Yönetmeliği 2 yılda 5 kez değişti!

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu ise, imar yönetmeliklerinin amacının; sağlıklı, planlı, güvenli kentleşme ve nitelikli mimari eserler ile yüksek standartlı yapılaşma ve yaşam kalitesi yüksek kentsel yaşam alanları oluşturmak olduğunu söyledi.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Abdurrahman Kaan: Köyleri yeniden imar etmeliyiz!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Köyleri yeniden imar etmemiz lazım. Hollanda, yaklaşık 110 milyar dolarla dünyada en fazla gıda ihracatı yapan ülkedir. Bizim 17 milyar dolar ihracatımız var. Kırsaldaki yaşamı teşvik etmemiz lazım" diye konuştu.

keşam imarı Haberi

keşam imarı

Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında üyelerin eksiksiz katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, saat 16.00 sıralarında başladı. Toplantıyı açan Özcan, gündeme ilave edilen maddeler olduğunu belirtti ve bunları oylamaya sundu.


Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan başkanlığında üyelerin eksiksiz katılımı ile gerçekleştirilen toplantı, saat 16.00 sıralarında başladı.

Toplantıyı açan Özcan, gündeme ilave edilen maddeler olduğunu belirtti ve bunları oylamaya sundu.

Özel Keşan Hastanesi’nin ek bina talebi, Paşayiğit’teki benzin istasyonunun imar planı değişikliği talebi ve Paşayiğit’teki vidanjör aracının ücret tarifesi konuları oy birliği ile gündeme alındı.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi.


Büyük Cami Mahallesi 100. Yıl Pasajı’nda Belediyeye ait 345 Ada, 1 No’lu Parselde kayıtlı 32,00 m2’lik 30 Nolu işyerinin satılması...