15 / 05 / 2024

keşana meydan yapılacak

keşana meydan yapılacak

TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Özhaseki açıkladı! Kahramanmaraş'a yeni bir şehir meydanı yapılacak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş'a yapılacak şehir meydanı projesinin hazır olduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Reza Zarrab’ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki tarihi köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı ortaya çıkan Reza Zarrab ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın yargılandığı davada, yapılacak keşif için 9 aydır köşkün anahtarının bulunamaması üzerine mahkeme, anahtarın Ebru Gündeş’e sorulmasına karar verdi.

Söke-Akbük'te acele kamulaştırma yapılacak!

Söke-Akbük'te Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tafından acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak?

Edirne Öğretmenevi otelinin de bulunduğu ana bina, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından yapılan deprem etüdü sonrasında depreme uygun olmadığı gerekçesiyle yıkılmıştı. Peki, yeni Edirne Öğretmenevi ne zaman yapılacak? CHP'li Gaytancıoğlu sordu...

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yerine kent meydanı yapılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri ile OYAK arazisini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, stadın Kent Meydanı yapılmasına yönelik talebi destekledi.

Konya Sarayönü'ne şehir meydanı yapılacak!

Sarayönü Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.Toplantıda, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karatepe Mahallesi'ne yapılacak...

Isparta'da 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak!

Isparta Belediyesi'nin Süleyman Demirel Üniversitesi güzergahında bulunan 120 hektarlık alanda imar revizyonu yapma kararının ardından, bu alanda 100 dönümlük şehir meydanı yapılacak.

Saraybosna'da Ankara Dostluk Meydanı yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile "kardeş belediyesi" Saraybosna Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da yapılacak Ankara Dostluk Meydanı Projesi için ilk çalışmalara başlandı.

Antalya'ya yapılacak 3. havalimanının arazisi belirlendi!

Antalya'nın batısına yapılacak 3'üncü havalimanı için Kaş ile Demre arasında süren yer tespiti tamamlandı. Havalimanı yapılacak arazi belirlendi. Belirlenen arazinin tam yeri arsa spekülasyonunun önüne geçmek için son ana kadar açıklanmayacak.

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Keşan Haldun Taner Parkı'na Çamlıpark AVM yapılacak!

Keşan Belediyesi tarafından Çamlıkent’te bulunan Haldun Taner Parkı’na içersinde 19 işyeri bulunan “Çamlıpark AVM” isimli bir iş merkezi yapılacak. Özcan, Mart sonu gibi temel atma töreni yapılacağını belirtti.

Kahramanmaraş Türkoğlu'na ikinci kent meydanı yapılacak!

Türkoğlu Belediyesi ilçede ikincisi yapılacak olan 'ikinci kent meydanı' proje çalışmalarına başladı. Türkoglu Belediyesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

keşana meydan yapılacak Haberi

keşana meydan yapılacak



TMMOB (Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği) İstanbul Büyükkent Şubesi Keşan Temsilcilik Başkanı Mimar Hasan Savranoğlu yaptığı açıklamada: Keşan Belediyesi tarafından yapılması düşünülen meydan projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 


Keşan'ın nüfusunun her geçen gün arttığını hatırlatarak, sözlerine başlayan Savranoğlu, "Nüfusu artan ve şehir havasına giren yerleşimlerin meydanlara ihtiyacı vardır. Belediye Başkanımızın da, bu düşünceyle hareket etmiştir. Bu konuda, Keşanlı mimarlardan da görüşler alındı. Hazırlanan projelerde, halkın sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde bir meydan projesi yapılması düşünülmüştür.  Amaç: Keşan'da ihtiyaç olan bir meydanın yaratılmasıdır. Adalet Sarayı, yeni bir belediye binası ve konutlar nasıl ihtiyaçsa. meydanda şehrin bir ihtiyacıdır. Yola çıkış bizce doğrudur." dedi.  Hasan Savranoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hazırlanan 3 projeden biri beğenilerek, uygulamaya geçilecektir. Hazırlanan her projesinin kendi içerisinde eksiği ya...