13 / 05 / 2024

keşanda 10 tesisin temeli atıldı

keşanda 10 tesisin temeli atıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Keşan ilçesinde katıldığı toplu temel atma töreninde, Keşan'a 73 milyon TL tutarında, 10 tesisin temelini atmak için geldiğini belirtti

3 ildeki 10 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık kira bedelleri açıklandı! 

Şırnak Silopi, Ankara Keçiören ve Yozgat Çayıralan'da yer alan toplam 10 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte ihaleler ile ilgili tüm detaylar...

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajı!

Ned Çiçekli projesi, Ankara ili, Keçiören’in merkezinde Nedimoğulları İnşaat tarafından yükseliyor. Ned Çiçekli'de yüzde 50 peşin 12 ay vade ve yüzde 10 indirim avantajıyla satışlar devam ediyor.

Emekliye 10.000 TL'lik ikramiye müjdesi! 17 milyon SSK ve Bağkur emeklisine aynı anda ödeme yapılacak

Türkiye, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanırken emeklilere özel bir sürpriz de gündeme geldi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle emeklilere 5 bin ya da 10 bin lira arasında bir ikramiye dağıtılması düşünülüyor. Peki emekliye ikramiye yatacak mı?

Emekli maaşları için 10 bin TL müjde! Bu üç formül masada, tüm emekliler baksın

Emekli vatandaşlar şu anda aldıkları maaşlar ile geçinemediklerini dile getiriyor. Emekli maaşının ocak ayında 10 bin TL olabileceği konuşuluyor. Masada ise 3 formül var.

Dolar yerinde durmuyor! Mert Başaran 10 gün sonra doların geleceği rakamı açıkladı! Şu anki fiyatlar gerçek değil...

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran doların şu anda gerçek değerinde olmadığını belirterek,  doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

10 yıl içerisinde 350 milyon adet elektrikli araç yollarda olacak!

Autorola Türkiye Genel Müdürü Oğuzhan Saygı “Şu anda 10-15 milyon civarında olan elektrikli araç pazarında önemli bir büyüme bekliyoruz. 6,9 milyon civarında şarj noktasının devreye gireceğini düşünüyoruz" dedi.

Sebze ve meyve fiyatlarında rekor! 10 TL’nin altında sebze ve meyve kalmadı!

Türkiye, 2023 yazında hem arz problemi hem de hava koşulları sebebiyle özellikle patates ve soğanda krizli bir dönemine girebilir. Yüksek maaliyetler nedeniyle 10 TL’nin altında sebze ve meyve kalmadı!

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Kahve ve Çay Makinesi aynı anda iki farklı içecek hazırlama tasarımına sahiptir. Geniş su haznesine sahip ürünün ayni anda 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi vardır. Peki kahve ve çay makinesinin diğer özellikleri neler?

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 10 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 1 adet iş yeri satılıyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ili, Çankaya, Mamak ve Keçiören ilçelerinde yer alan 10 adet 1+1, 2+1, 3+1 konut ile 1 adet mağazayı satıyor. İşte ayrıntılar...

 Steam bir rekor daha kırdı! Aynı anda 10 milyondan fazla kişi...

Dünyaca meşhuer dijital oyun platformu Steam, popülaritesinin büyümesine katkı sağlayacak bir ilke daha imza attı. Ocağın 7'sinde eş zamanlı kullanıcı sayısında 10.016.459 rekor seviyeye ulaştı..

Dolarda kıyamete son 10 gün! Analistler açıkladı: Dolar o rakamı görecek! Hemen bakmayan, bin pişman!

Dolarda yaşanan hareketliliğin ardından vatandaşlar ne olacağını merak ediyor. Yatırımcıların bir sonraki hamlesini planlarken, analistler doların 10 gün sonra geleceği rakamı paylaştı! Analistlerden açıklama peş peşe geldi. Hemen bakın, sonra keşke bilseydim demeyin.

keşanda 10 tesisin temeli atıldı Haberi

keşanda 10 tesisin temeli atıldı

Edirne Keşan'da toplu temel atma törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Keşan'da 73 milyon TL tutarında, 10 tesisin temelini attı. Eroğlu, "Tabii ki buraya eli boş gelinmez. Bugün de 19 müjdeyle geldim. Hayırlı olsun" dedi. 


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Keşan ilçesinde katıldığı toplu temel atma töreninde, Keşan'a 73 milyon TL tutarında, 10 tesisin temelini atmak için geldiğini belirtti. 


Edirne'ye her geldiğinde müjdeler getirdiğini bu kez de eli boş gelmediğini ifade eden Eroğlu, "Tabii ki buraya eli boş gelinmez. Buraya her gelişte mutlaka müjdeyle geliyorum. Daha önce toplamda 53 tane yatırım müjdesi vermişim. Bugün de 19 müjdeyle geldim. Bu yatırım müjdelerin bedeli yaklaşık 98 milyon...