12 / 05 / 2024

keskin belediyesi toki

keskin belediyesi toki

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'den Sekbanlı ve Sepetçi TOKİ’leri hakkında açıklama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Sepetçi ve Sekbanlı mahallerinde hak sahibi vatandaşların evlerine kavuşamamasının nedeni ile ilgili olarak kamuoyunun yanlış bilgilendirildiğini belirterek açıklama yaptı.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Kırıkkale Keskin TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!  

TOKİ Kırıkkale Keskin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Keskin ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Keskin sosyal konut projesi... 

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 124 konut ihalesi yarın!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020!

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap kura sonucu 09.07.2020 listesi ve Keskin 3. Etap kura sonuçları...

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap 2020 kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Kırıkkale Keskin 3. Etap 2020 projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

keskin belediyesi toki Haberi

keskin belediyesi toki

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçede yapımı devam eden 2. etap TOKİ inşaatlarını inceledi.


Yılıdırım, incelemelerin ardından, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Keskin Belediyesinin konut sorununu çözmek için TOKİ 2. etap projesinin yapımına başlandığını söyledi.


126 adet konutun çalışmalarının yüzde 80'inin tamamlandığını vurgulayan Yıldırım, "2017 yılı Mayıs ayı içinde hak sahipleri evlerine kavuşacaklar. İlçenin konut ihtiyacının fazla olduğunu, ilçemize yeni açılan kapalı ve açık cezaevi personelinin ilçede ikamet etmeleri için acilen TOKİ binalarının yapımı için büyük gayret sarf ettik. 2017 yılı içinde 2. etap binaları bitecek. 3. etap için yeni arsa tahsisi ve imar planı yapımına bunların bitiminde başlayacağız. 400 konut olması için çalışıyoruz. Bu yıl ilçeye doğal gaz getirmek için gerekli çalışmaları da yapıyoruz. İlçenin makus kaderini değiştirmek için büyük çaba...