29 / 04 / 2024

Keten Çırağan fiyat

Keten Çırağan fiyat

Keten Çırağan satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Keten İnşaat projesi olarak hayata geçirilen projede satışlar başladı...

Keten Çırağan daire fiyatları!

Konutların teslimlerine 2015 yılının Temmuz ayında başlanması öngörülen Keten Çırağan daire fiyatları 300 bin dolardan başlayıp, 982 bin dolara kadar yükseliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde yaşama geçiriliyor...

Keten Çırağan örnek daire!

İçerisinde 32 adet dairenin yer aldığı Keten Çırağan örnek daire resimleri yayınlandı. Keten İnşaat imzası taşıyan projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 300 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Keten Çırağan fiyat listesi!

Keten İnşaat tarafından hayata geçirilen Keten Çırağan fiyat listesi kapsamında daireler 300 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beşiktaş ilçesinde inşa ediliyor...

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

İndirim rüzgarı ayçiçek yağına da uğradı: Migros'ta 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı düştü!

Migros, indirim listesindeki ayçiçek yağı indirimi ile tüketicilerin dikkatini çekti. Ayçiçek yağı, temel bir ihtiyaç maddesi olmasının yanı sıra, litre fiyatı 30 TL'ye kadar düşerek daha uygun hale geldi.

Soğan fiyatlarından şaşılacak hamle! Bayram sonrası soğan fiyatı bakın ne kadar olacak?

Soğan fiyatları yükseldikçe yükselip cep yakmaya başladı. Vatandaşlar için o haber verildi. Bayramdan sonrasında bakın soğanı ne bekliyor!

Sıcak hava tarlaları da vurdu! Soğan fiyatı 4 katına çıktı

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan: Soğan ve patates ücretleri son zamanlarda neredeyse 3-4 kat çıktı. Fiyatların bu denli çıkmasının sebebini ise havaların mevsim normalleri üzerinde seyretmesi oldunu söyledi.

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

2022 Ford Focus fiyatları değişti! 23 Eylül 2022 fiyat listesi

Otomotiv piyasasında ardı ardına gelen zamlara Ford da eşlik etti, Eylül ayına 20 bin TL’ye yaklaşan fiyat artışlarıyla geçen 2022 Ford Focus ailesinde 950 bin TL sınırına çok yaklaştı. İşte 23 Eylül 2022 Ford Focus fiyat listesi.

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Ayçiçek yağına 1100 fark ödenecek! Fiyat farkı hesaplara aktarılcak

Ayçiçek yağına oluşan fiyat farkları için ekstra ödeme yapılacak. Ödemelerin hesaplara yatırılacağı tarih açıklandı.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Keten Çırağan fiyat Haberi

Keten Çırağan fiyat

İnşaat çalışmalarına 2014 yılının Ocak ayında başlanan Keten Çırağan satılık konut bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Barbaros Bulvarı’na ve Çırağan Caddesi’ne yakın mesafede inşa edilen Beşiktaş Keten Çırağan projesinde yer alan dairelerin teslimlerine 2015 yılının Temmuz ayında başlanması planlanıyor. 



Dairelerin satış sürecine başlanan Keten Çırağan satılık daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje, Keten İnşaat imzası taşıyor. 


Keten Çırağan satılık konut fiyatları 300 bin dolardan başlayıp, 982 bin dolara kadar yükseliyor. Yıldız Parkı'na yürüme mesafesinde konumlanan proje, İstanbul  Avrupa yakası Beşiktaş'ta yükseliyor. 


Çırağan Keten iletişim

Telefon: +90 (212) 219 01 41-+90 (533) 920 74 50

Web Adresi: www.keteninsaat.com

Merve...