27 / 04 / 2024

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.



Yüksek fiyatı ile büyük tepki öeke soğanın fiyatında son dakika gelişmesi yaşandı. Soğan fiyatları düşmeye başladı. Özellikle, verimli arazilerin bulunduğu Adana'da ilk hasılatta kilogram fiyatı 17-18 TL olan soğan şu anda 7-8 TL'ye kadar düşerken ikinci kalite soğan fiyatı ise 3-4 TL oldu. 

Soğan fiyatlarının pahalı olmasından dolayı talep görmemesinden dolayı tarlada kalırken, mayıs sonundan soğanın yurt dışına ihraç edilmesi bekleniyor. 

SOĞAN FİYATLARI DAHA DA DÜŞECEK!

Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, soğan fiyatlarının önğmüzdekş günlerde daha da düşeceğini belirtti. Yaklaşık bir aydır soğan fiyatlarının hiç düşmediğini belirten Doğan, soğanın kilogram fiyatının 18 liradan piyasaya girdiğini söyledi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nden işçi gelmediğini ve soğanların toplanamadığını aktaran Doğan, 3-4 gündür soğan fiyatlarının dip yaptığını söyledi. 

 Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

FİYATLAR MARKETLERE NE ZAMAN YANSIYACAK?

Mehmet Akın Doğan, fiyatların  3-4 gün sonra marketlere yansıyacağını söyledi. Bu fiyatların daha da aşağı düşeceğine kesin gözü ile bakılırken, Doğan, vatandaşların 3-4 gün sonra çok ucuza soğan yiyeceklerini vurguladı. 

Peki Migros'ta soğan fiyatları ne kadar? A101 soğan fiyatları kaç lira? Şok market soğan fiyatının kilosu kaç lira? Bim'de soğanın kilosu kaç TL? İşte merket market soğan fiyat listesi 6 Mayıs 2023...


Geri Dön