04 / 05 / 2024

keten grup istanbul kentsel dönüşüm projeleri

keten grup istanbul kentsel dönüşüm projeleri

İstanbul'un her iki yakasında toplam 22 kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiren Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Ferhat Keten, Keten Grup olarak proje sayısını bu yıl 30'un üzerine çıkartacaklarını belirtti.

Konut sektöründe projeler yarım kalabilir! 2018'deki kriz tekrarlanacak mı?

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, konutta ciddi risklerin olduğuna, 2018 yılındaki krizin tekrarlanabileceğine dikkat çekti. İşte Keten'in o açıklaması...

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lion İstanbul Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Binkay tarafından kuruldu.

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Grup Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Akyürek tarafından kuruldu.

Besa Grup İstanbul projelerine odaklandı!

Gayrimenkulden enerjiye, bilişimden turizme farklı sektörlerde faaliyet göstermeye devam eden başkent Ankara’nın önemli şirketleri arasında yer alan Besa Grup, yeni projelere odaklandı.

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Veli Can Keten tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Keten Grup'tan 4 yeni proje geliyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgınına rağmen gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam eden Keten Grup, 4 yeni proje için düğmeye bastı.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Grup İstanbul Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Öğdüm ve Mırhadı Hosseınıkhatıbı ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul çevresine kurulacak Yenişehir'in yollarını Rönesans Grup yapacak!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun “Nakkaş-Başakşehir kesimi” ihalesini, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı yapan Rönesans Grup aldı. 

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Varan Grup Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Alper Yücel tarafından açıldı.

keten grup istanbul kentsel dönüşüm projeleri Haberi

keten grup istanbul kentsel dönüşüm projeleri


İstanbul'un her iki yakasında toplam 22 kentsel dönüşüm projesi gerçekleştiren Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Ferhat Keten, Keten Grup olarak proje sayısını bu yıl 30'un üzerine çıkartacaklarını belirtti.


Taksim'de ilk otel açılıyor 

2015 yılında kurumsal yapısında yeniliğe giden ve grup bünyesindeki tüm şirketlerini Keten Grup kurumsal çatısı altında birleştiren Ferhat Keten, bu yılsonunda Taksim'de ilk otelini açarak turizme de giriyor. Turizm sektöründeki yatırımlarına devam edecek olan Keten, ikinci otelini ise 2 yıl içerisinde Beyoğlu'nda hizmete açmayı hedefliyor.


Komşuluk ilişkilerini yaşatıyor 

Avrupa yakasında; Cihangir, Bebek, Etiler, Nişantaşı, Beşiktaş, Anadolu yakasında ise Kadıköy, Erenköy, Suadiye, Bağdat Caddesi ve son olarak Üsküdar'da projelere devam eden Keten Grup İstanbul' un lüks semtlerinde ardı ardına proje geliştiriyor. Fiyatı makul, aidatı düşük ve yatırım değeri her geçen...