29 / 04 / 2024

Keten İnşaat Avrupa yakası konut yatırımları

Keten İnşaat Avrupa yakası konut yatırımları

Keten Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Keten Grup olarak şimdiye kadar yapmış olduğumuz gibi şehir merkezlerinde veya şehre yakın lokasyonlarda şehrin dokusuna uygun, butik projeler yapmayı planlıyoruz'' dedi.

Avrupa Konutları Esentepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Esentepe projesi için ön talep topluyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Saklıvadi ön talep topluyor! Yeni proje! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Saklıvadi projesi için ön talep topluyor...

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için ön talep topluyor.

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Ongan İnşaat, Avrupa yatırımlarına başlıyor!

Ortadoğu'daki yatırımlarıyla adından söz ettiren Ongan İnşaat, Avrupa yatırımları için düğmeye bastı. Firma ilk olarak Karadağ'da 2,5 milyon Euro'luk projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Setup İnşaat Sırbistan'dan sonra Avrupa'ya açılacak!

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Atakent 4 iletişim için 0212 571 13 55 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan projede lise ve meslek yüksek okulu da yer alıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Başakşehir!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Başakşehir 'de teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Konut ve ticari birimlerden meydana gelecek proje 44 bin 36 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık!

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede teslimler 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Keten İnşaat Avrupa yakası konut yatırımları Haberi

Keten İnşaat Avrupa yakası konut yatırımları

Keten Grup hizmetlerinin birleşimine nasıl karar verildi?

Keten Grup olarak, yapımız tipik inşaat firması gibi değil. İnşaatımızı besleyen başka markalarımız da var bu ismin altında. Özellikle bitirdiğimiz binaların yönetimini de üstlenerek facility management hizmeti de sunuyoruz. Ayrıca ikinci el satış ve kiralama desteği de veriyoruz. Bazı ticari ünitelerimizin yönetimini üstleniyoruz. Şimdi bitirdiğimiz binalara özel bir apart altyapısı da kurduk, geliştiriyoruz. Bu çalışmalarımızın tamamını kapsayan bir marka adı altında yapılanmaya gittik ve Keten Grup adı altında birleştik.

-Neden "Şehri Dinle" sloganıyla yola çıkıldı?

Keten Grup, 38 yıldır butik ve prestijli inşaat projelerini İstanbul’un seçkin semtlerinde hayata geçiriyor. Şehri dinleyerek ona yakışan, dokusuna uygun, zamana yenilmeyecek projeler üretiyor. Keten Grup; İstanbul'u seven, İstanbul'un dokusuna sahip çıkan mimari anlayışı, yüksek kalite standartları, seçkin tasarım tercihleriyle...