10 / 05 / 2024

keten inşaat emlak sektörü

keten inşaat emlak sektörü

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten arzın talepten fazla olduğu yerlerde emlak yatırımı yapanların dikkat etmesini öneriyor. Keten, Bu tür yerlerde fiyatların yüzde 10 düşeceğini öngörüyor..

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkez nakli gerçekleştirildi. Aga Grup İnşaat Emlak Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret'in merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotta İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nazmi Laçin tarafından kuruldu.

Ankara İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı yapım ihalesi tamamlandı!

Milli Savunma Bakanlığı Genel Kurmay Başkanlığı Bağlıları Ve Müsteşarlık Ankara inşaat Emlak Bölge Başkanlığı 2015/31573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Ofton inşaat, Emlak 2015 Fuarı'nda projelerini sergiledi!

Ofton inşaat, Emlak 2015 - Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli ve Elysium Lale Apartments projeleriyle katıldı.

Yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Taşınmaz satın alan kimselerin vergi mükellefiyeti bir sonraki sene başlıyor. Peki, satın alınan taşınmaz mal yeni inşaatsa emlak vergisi nasıl ödenir? Kanun gereğince yeni inşaat emlak vergisi uygulaması nasıl?

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anchor İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Tarhan Temuçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Şişli'de kuruldu.

Keten İnşaat tek çatı altında toplandı!

Keten, İstanbul'un seçkin semtlerinde 38 yıldır butik ve prestijli projeler üretiyor. Ali Keten'in kurduğu inşaat şirketi 38'inci yılında yüksek mimar Ferhat Keten'in yönetiminde inşaattan bina yönetimine,şirketler grubuna dönüştü.

Yeni inşaat emlak vergisi nasıl ödenir?

Gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenmesi gereken emlak vergisi için ilk taksit dönemi devam ediyor. Peki, yeni inşa edilen bir binadan ev aldığınızı düşünelim. Yeni inşaat emlak vergisi nasıl ödenir?

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Burak İnşaat Emlak Gıda Turizm Otomotiv Rent A Car İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalid Abdullah Alabdullatif, Ahmad Okacha tarafından 27 Mayıs'ta kuruldu.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, A. Abdelsalam A. Mohamed Elgamal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu.

Keten İnşaat, tüm şirketlerini tek çatı altına topladı!

1977'de Nişantaşı'nda Ali Ketenin kurduğu ve Ferhat Keten'in yönetiminde olan Keten İnşaat, tüm şirketlerini "Keten Grup" çatısı altında birleştirdi.

Doğanhan İnşaat Emlak Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğanhan İnşaat Emlak Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Cengizhan Kaya, Doğan Çakallık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde kuruldu.

keten inşaat emlak sektörü Haberi

keten inşaat emlak sektörü

Bugüne kadar daha çok kentsel yenileme projeleriyle gündeme gelen Keten İnşaat yeni dönemde arazi geliştirip sıfırdan projeler yapmaya odaklanacak. 


Avrupalılar öne çıkıyor 


Farklı finansman modelleri uyguladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Her proje için bir şirket kuruyoruz. Bu şirkete yatırımcılar ortak oluyor. Biri araziyi alıyor, bir diğeri çimentoyu, bir diğeri diğer ihtiyaçları böylece nakit sıkıntısı olmadan ortaya projeler çıkıyor. Projeler tamamlanıp satış bittiğinde ise herkes hissesi oranında payını alıyor ve böylece ortaklık tamamlanıyor. Bu yöntemle Türkiye'de yatırım yapmak isteyen çok fazla yabancı yatırımcı var. Bunların ağırlığını ise Avrupalı yatırımcı oluşturuyor" bilgisini verdi.


Almanlarla İŞ YAPIYOR 


Şirketin bu tarz yatırımları arasında Alman ortaklar da bulunuyor. Önümüzdeki dönemde farklı ülkelerin yatırımcılarıyla İstanbul'da arzın az, talebin çok olduğu bölgelerde yatırımların artacağını belirten Keten, toplam yatırım...