04 / 05 / 2024

Keten İnşaat etiler projesi

Keten İnşaat etiler projesi

Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi İstanbul’un merkezi semtlerinde 500 konutluk 20 projeyi yürüten Keten İnşaat, bu projelerden 6’sını bu yıl içinde sahiplerine teslim edecek.

Beyaz İnşaat Etiler konut projesi satışta! Yeni Proje!

Beyaz İnşaat tarafından Etiler'de inşa edilen "Etiler" konut projesi satışa çıktı. Projede 4 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin detaylar...

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Keten İstanbul İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Veli Can Keten tarafından kuruldu.

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Klatt İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Etiler Şubesi  20 bin TL sermaye bedeli ile İlker    Eser tarafından açıldı.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Etiler Şubesi açıldı!

Özaltın İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Etiler Şubesi 19 Aralık 2017'de 650 milyon TL sermaye ile kuruldu. 

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keten Group Mühendislik İnşaat Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Keten ve Ümit Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keten İnşaat Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kemal Keten tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keten Konutları İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sertaç Keten tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Propa İnşaat kentsel dönüşüm projelerine ağırlık veriyor!

Propa İnşaat'ın son projesi Propa Plus Residences Etiler ve Levent'e yürüme mesafesindeki merkezi konumu, ulaşım kolaylığı ve özel konsepti ile yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Keten İnşaat etiler projesi Haberi

Keten İnşaat etiler projesi


İstanbul’un lüks semtlerinde yatırım değeri 300 milyon doları bulan 20’ye yakın konut projesini yürüten Keten İnşaat, bu yıl içinde 6 projeyi teslim edecek. Keten inşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, teslim edilecek projeler arasında 100 konutluk Taksim Keten, 36 dairelik Keten Çırağan projesinin bulunduğunu söyledi. Taksim’deki projeyi satmak yerine kiralama yöntemine gideceklerini ifade eden Keten, devam eden projelerde yaklaşık olarak 500 konutun bulunduğunu söyledi. 


Bağdat Caddesi, Salacak, Cihangir, Bomonti, Etiler, Nişantaşı, Taksim gibi semtlerde yapılacak olan bu projelerde yüzde 65’i aşan bir satış oranına eriştiklerini ifade eden Keten, “Büyük projeler yerine daha butik projeler yapıyoruz. Bu nedenle çalışılması daha zor bir alan. Çünkü başka firmalar 500 konutu tek projede yaparken, biz 20 projede yapıyoruz. Böyle olunca her proje için...