03 / 05 / 2024

keten inşaat evleri

keten inşaat evleri

“Yeni Nişantaşı’nın mimarı” anlayışıyla başta Nişantaşı olmak üzere şehir merkezinde yaptığı yapılarla tanınan Keten İnşaat A.Ş'nin Levent ve Etiler projelerindeki son daireleri kaçırmayın...

Keten Haliç Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin dolar!

Kişiye özel mimari danışmanlık hizmeti veren Keten İnşaat'ın Keten Haliç Projesi'nde 2+1, 3+1 ve dubleks konut tipleri yer alıyor...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

İzmir'deki deprem konutlarının inşaatında son durum ne?

İzmir'de 30 Ekim tarihinde Seferihisar açıklarında büyük yıkıma neden olan 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. Depremin ardından evleri hasar gören vatandaşlar için yapılan deprem konutlarının inşaatı hız kesmiyor...

İzmir Deprem Konutları'nın inşaatı yükseliyor!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve ağır hasar gören depremzedeler için Bayraklı ilçesinde hayata geçirilecek olan 3 bin 500 konuttan ilk etabı olan 397'sinde inşaat çalışmaları sürüyor.

Mut TOKİ Evleri'nin inşaatında son durum ne?

Mersin'in Mut ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 330 sosyal konutun inşaatında son durum ne?

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

TOKİ Yozgat Evleri'nin inşaatı hızlandı!

TOKİ tarafından Yozgat’ın Mutafoğlu Mahallesi'nde inşa edilen 643 konutun yapımı hızla devam ediyor. AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, projeyle ilgili ''22 Nisan'da ihale edilerek, inşaatına başlanıldığı gibi hız kesmeden devam etmektedir’’ açıklamasında bulundu.

Keten İnşaat Nişantaşı'nda yeni projeye başladı!

Nişantaşı'nda yer alan beş katlı Ceylan Apartmanı yıkıldı. Keten İnşaat yıkılan bina yerine Nişantaşı'nda yaptığı yenilemelerin bir benzeri olarak rezidans şeklinde yeni projeye başladı...

Tarihi Bursa Evleri’nin inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yeniden hayata geçirilen Tayakadın Mahallesi’ndeki Sivil Mimarlık Örneği Tarihi Bursa Evleri’nin inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Yahya Kaptan Terrace Evleri'nde inşaat hızla sürüyor!

BC, Soykaya ve Avrupa Yapı’nın güçlerini birleştirmesiyle kurulan Kent Proje’nin son projesi olan Yahya Kaptan Terrace Evler’in inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Altın İnşaat Manzara Evleri'nde fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Altın İnşaat, Mumcular'da geçtiğimiz yıl inşaatına başladığı Manzara Evleri Projesinde sona doğru geliyor. 

İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım'da başlıyor!

İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi imzası ile Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilecek olan İhlas Marmara Evleri 4 projesinin inşaatı Kasım ayında başlayacak.

Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Toplam 436 daireden meydana gelen Avenue İstanbul projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Büyükçekmece'ye bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Avenue İstanbul Gül İnşaat Evleri ne zaman teslim?

Bostancı Deluxe Yapıen İnşaat Evleri!

Bostancı Deluxe projesi Yapıen İnşaat tarafından hayata geçirildi. Bostancı Deluxe Konutları için ön talep süreci başladı...

keten inşaat evleri Haberi

keten inşaat evleri


Nişantaşı'nın yanı sıra Etiler, Levent gibi şehrin önemli merkezlerinde de projeler geliştiren Keten İnşaat A.Ş, yeni bir çok binanın mimarı olmaya devam ediyor. Mimari  ve kentsel tasarım yönünün yanı sıra ekolojik teknoloji kullanımını da güçlendiren Keten İnşaat A.Ş, Levent ve Etiler'deki projeleriyle sizlere hem şehrin merkezinde hem de yeşillikler içinde bir yaşam fırsatı sunuyor.


Etiler Akasya Projesi, 70 metrekarelik 1+1 ve 110 metrekarelik 2+1’lerden toplam 13 daireden oluşuyor. Kasım 2012'de yapımına başlanan proje, İstanbul’un en güzel ve istisnai semtlerinden birisi olan Etiler'de oturma ayrıcalığını sunacak. Etiler Akasya Projesi, 12 milyon dolarlık proje değerine sahip.


Levent Projesi 55 ve 65 metrekarelik 1+1, 85 ve 110 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşuyor. Proje gerek metroya yakınlığı gerekse yeşillikler içinde olmasıyla daire sakinlerine kolay ulaşım ve...