10 / 05 / 2024

keten inşaat proje haberi

keten inşaat proje haberi

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten arzın talepten fazla olduğu yerlerde emlak yatırımı yapanların dikkat etmesini öneriyor. Keten, Bu tür yerlerde fiyatların yüzde 10 düşeceğini öngörüyor..

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Promet İnşaat Proje Kontrol Ve Enformasyon Teknolojileri Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tuta Mimarlık İnşaat Proje İthalat İhracat Anonim Şirketi Beykoz'da Osman Turgut Yegen ve Nazım Tuğrul Yegen ortaklığında kuruldu.

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Nest Madencilik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Aşcı tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Limited Şirketi kuruldu!

Dhamma İnşaat Proje Yönetimi Yazılım Danışmanlığı Limited Şirketi Sarıyer’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Balkaya ve Mahmut Güven tarafından kuruldu.

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutazin Emlak İnşaat Proje Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohamed E. Nasef tarafından kuruldu.

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atayıl Harita İnşaat Proje Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Selçuk Atalay tarafından kuruldu.

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ayvaz ve Veysel Kuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sem Adr Mühendislik Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Demirbaş tarafından kuruldu.

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

keten inşaat proje haberi Haberi

keten inşaat proje haberi

Bugüne kadar daha çok kentsel yenileme projeleriyle gündeme gelen Keten İnşaat yeni dönemde arazi geliştirip sıfırdan projeler yapmaya odaklanacak. 


Avrupalılar öne çıkıyor 


Farklı finansman modelleri uyguladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, "Her proje için bir şirket kuruyoruz. Bu şirkete yatırımcılar ortak oluyor. Biri araziyi alıyor, bir diğeri çimentoyu, bir diğeri diğer ihtiyaçları böylece nakit sıkıntısı olmadan ortaya projeler çıkıyor. Projeler tamamlanıp satış bittiğinde ise herkes hissesi oranında payını alıyor ve böylece ortaklık tamamlanıyor. Bu yöntemle Türkiye'de yatırım yapmak isteyen çok fazla yabancı yatırımcı var. Bunların ağırlığını ise Avrupalı yatırımcı oluşturuyor" bilgisini verdi.


Almanlarla İŞ YAPIYOR 


Şirketin bu tarz yatırımları arasında Alman ortaklar da bulunuyor. Önümüzdeki dönemde farklı ülkelerin yatırımcılarıyla İstanbul'da arzın az, talebin çok olduğu bölgelerde yatırımların artacağını belirten Keten, toplam yatırım...